1) Id-ul lui Charliee , Dracula il avea de la Bufu. I-am explicat si lui asta si dupa ce a vb cu Bufu, mi-a dat dreptate .Dovada fiind ca dupa aceasta discutie mi-a dat adminul inapoi, sters in momentul de "nebunie" in care se afla.
2) Tu i-ai dat ban lui Dracula din cauza incidentului de pe mess. Dar din cate imi amintesc eu TU erai cel care spuneai ca discutiile de pe mess NU au nici o legatura cu serverul. Acest lucru l-ai spus chiar pe forum ,intr-un post mai vechi.
3)Din ce am inteles de la Dracula schimbul de cuvinte vulgare a fost unul reciproc , aceste cuvinte urmand traseul Dracula--> Domnul Charliee dar si invers. Sa inteleg ca trebuia sa iti dai ban singur!?
4) Din partea mea poti sa crezi ce vrei , dar eu consider ca toate aberatiile , conspiratiile si planurile astea despre care zici tu sunt o dovada in plus a faptului ca statutul de owner al acestui server a inceput sa lase urme adanci si devi din ce in ce mai paranoic.Charliee wrote: (eu crezand ca skynet n-a luat parte la acest incident).
(sau poate a fost o idee a grupului vostru, tu, skynet si dracula).
Acestea fiind spuse , sper ca nu vei mai lungi discutiia acestui post si vei avea decenta de a-l inchide si sper ca nu vei mai aduce alte acuzatii la adresa mea pe care nu le poti sustine.
Code: Select all
You have been banned from this server