Securitatea informatilor cu caracter personal.

Naţiune, puţină atenţie vă rugăm! Urmează un comunicat important pentru comunitate!

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Securitatea informatilor cu caracter personal.

Post by vim » 15 Dec 2008, 10:26

In decursul ultimelor 2 - 3 ore, am primit 5 e-mail-uri de la diferite adrese (si de pe diferite servere), in care mi se cerea sa transmit datele personale de autentificare de pe diferite website-uri.
In prima faza nu am dat importanta mesajelor, insa dupa ce l-am primit si pe al 3-lea mi`am dat si eu seama (stiu, cam greu. asta e, de la o varsta procesezi mai greu) ca se cereau datele de autentificare de pe site-uri romanesti.
Tinand cont ca era vorba doar de 2 website-uri, pe care nici macar nu am cont si pana mai acum cateva ore nici nu stiam de existenta lor, posibil sa fie un atac direct catre respectivele website-uri sau poate au descoperit romanii un nou mod de a face spam.
Preventiv am postat si pe aici, ca sa va asigur ca nu o sa va ceara nimeni dintre admini sau moderatori parola si cu atat mai putin prin email. Si tot preventiv am adaugat si o notificare "gălbejită", care sa sara in ochii celor carora nu le place sa citeasca anunturile. :roll:

Asa ca daca primiti mesaje care nu au @evosys.ro in coada si sustin ca sunt trimise din partea noastra, le puteti sterge linistiti.

L.E Mai folosim si evosys.ro[coada-de-şobolan]gmail[punct]com , dar respectiva adresa este folosita doar pentru forum (ocazional).

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
GohaN
Vorbaret
Posts: 160
Joined: 25 Dec 2007, 23:15
Location: Giurgiu

Re: Securitatea informatilor cu caracter personal.

Post by GohaN » 15 Dec 2008, 23:18

Ok vim am inteles ` ... #-beer
Image

GohaN ^^ has 400kg
Post Reply