http://files.filefront.com/cridem/;12541909;/filei
Moderator: Moderators
poi nush ...k am intrat dupa elSkynet wrote:Si ip-ul?
Stai ca nu inteleg , cum ai intrat dupa el?luc14n wrote: poi nush ...k am intrat dupa el![]()
poi nu imi aparea ip in consola si el era pe sv knd am intrat euSkynet wrote:Stai ca nu inteleg , cum ai intrat dupa el?luc14n wrote: poi nush ...k am intrat dupa el![]()
te invat o comanda noua: admin_showipluc14n wrote:poi nu imi aparea ip in consola si el era pe sv knd am intrat euinteleseshi:D?
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
k ms dar nu stiamciubey_devil wrote:te invat o comanda noua: admin_showipluc14n wrote:poi nu imi aparea ip in consola si el era pe sv knd am intrat euinteleseshi:D?
iti arata ip fiecarui jucator
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
app. daca tot ai facut lista aceasta, ai putea sa pui si "gradul" pe care tr sa il ai ca sa poti da comanda respectiva.vim wrote:In timpul liber poti sa citesti lista de comenzi de la Geronimo cu incredere
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...