are cod?
Moderator: Moderators
Re: are cod?
asta demonstreaza ca nu poti avea incredere nici in jucatorii fideli.. e bine de stiut
miroase a auci stiky asta
a inceput sa dispere lumea auci asta. pe oamenii prosti nu ii poti convinge ca au pierdut.
nu este vreun mod de a-l "vedea" inainte ca el sa apuce sa isi bata joc?
a fost admin pe aici,nu?
era singurul admin care avea coduri
ce mandru era el cand era singurul admin pe server si nimeni nu era codat in afara de el.....
dar cu prostii nu e bine sa te pui. e vorba aia:
prostul are mintea odihnita !!!
nu este vreun mod de a-l "vedea" inainte ca el sa apuce sa isi bata joc?
a fost admin pe aici,nu?
era singurul admin care avea coduri

ce mandru era el cand era singurul admin pe server si nimeni nu era codat in afara de el.....
dar cu prostii nu e bine sa te pui. e vorba aia:
prostul are mintea odihnita !!!
Angelo esti bucuros akuma
............... pui pariu ca mai intru fratioare?presupun ca ti-am mai zis esti lowww
.OM AMARAT. Y am THe besT 

Orice prost poate şti. Scopul este să înţelegi
Ramane ban permanent pe stinki da ?
v-am spus eu ca prostii au mintea odihnita.
inca ceva stinky: amandoi stim ca fara cod esti 0
inca ceva stinky: amandoi stim ca fara cod esti 0
I'll drink to that!

Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
si ti-am mai zis stinky,eu am un trecut,am un prezent,voi avea sigur un viitor,cat despre al tau........nu vad nimic.
despre trecut,atat pot sa-ti spun: puteam sa am copii cat tine,am umblat prin multe locuri,dar sigur pe maica ta nu am intalnit-o. nu ar fi iesit un specimen ca tine,de asta poti fi sigur.
despre trecut,atat pot sa-ti spun: puteam sa am copii cat tine,am umblat prin multe locuri,dar sigur pe maica ta nu am intalnit-o. nu ar fi iesit un specimen ca tine,de asta poti fi sigur.
Moderator message:
Nu cred că familia are vreo legatură cu ceea ce face "mezinul" in viaţă sau pe Internet. La urmatoarea abatere de genu ăsta, primeşti warn şi pentru "gura bogată" de acum.
angello +1 warn o sa ai pentru ca deja incepe sa fie deplasat de la subiect si te legi de familie.
Nu prea ne intereseaza trecutul/viitorul/prezentul tau. Aici se discuta numai pe teme legate de CS.
Nu prea ne intereseaza trecutul/viitorul/prezentul tau. Aici se discuta numai pe teme legate de CS.
Paradox lexical:
OK,IMI CER SCUZE
- (sica)
- Retired - CS Staff Leaders
Nu il lua asa tare...sa nu uitam ca este meritul sau pentru "demascarea lui stinky".
PS:Angello chiar i-ar putea fi tata lui stinky

PS:Angello chiar i-ar putea fi tata lui stinky

- DesertStorm
- Nou Venit
yo un wisky merE? glumesc evident deci COPILE au revior desi stii sa joci cat de cat din cate am vazut in demo sa stii ca wallu`l te ajuta sa iti iei doar ban! ci doar skillul te ajuta sa fii in /top 10. Deci for all loosers out there jucati frate cinstit ca nu muriti eu is low de cand ma stiU! dar macar is cinstit si ma distrez pe server ca daia e cste anunt ca nu sunt in mana cu nimeni, nici daca imi ofera o bere

B.S.SH