Nu spun ca buny-hopul e un cheat sau ceva sau mai ales daca il faci din taste si din mouse, ci eu ma refeream la faptul ca aici dupa cate am inteles din ceea ce-a spus CHARLIE ..si anume ca pe viitor va fi un server clean.
Si normal ca prin CLEAN eu vad doar un config default. fara alte scripturi care ajuta playerii..
Si de ce sa nu fie doar default ca-n pgl. daca dorim sa ne jucam pe un server curat, adica sa ne aratam noi singuri de ce suntem in stare..
Aici se dezbate problema. domnule admin care ai mentionat putin mai sus si care ai dat exemple..
Si...
PS. EU NU INTERZIC NIMANUI daca citeai mai sus. spuneam ca asta ar trebui sa fie la un server curat, adica sa fie totul pe
default si defapt FUN e atunci cand stai tu(ma refer in general la toti) sa-ti iei arme he, flashuri, cateodata mai si mori pana le iei pe toate. asta daca echipa adversa face rush

asta e abilitatea in care tu ca player ti-o poti demonstra( si nu ma refer la f1 f2 ) ci la bind”exemplu f6 buy deagle+awp+he+etc; say_team Am awp etc etc” pai ce fratilor.. aveti doar o mana.....de folositi ajutorul asta.. folositile pe amandoua

Iar pana la urma o sa ajunga CS-UL unora daca isi fac atatea facilitati pe jocul asta incat or sa-si programeze csul iar ei or sa iese la cluburi:)) ....ce mai joc FUN ar fi.. nuuu..???
PS: Doar se dezbate problema in legatura cu serverul( sa fie CLEAN)...deci inca o data : - Eu nu interzic nimanui, eu doar mi-as interzice mie.