Admini de noapte !
Moderator: Moderators
Admini de noapte !
In ciuda faptului ca nu mai dispunem de admini seara pe server am hotarat sa deschid acest topic . Cine este interesat sa primeasca admin pe acest server trebuie sa se incadreze in urmatoarele cerinte :
1. Sa fiti prezenti pe server seara : nu de la ora 8-10 ... ci de la ora 10 spre dimineata ...
2. Sa aiba cunostinte in a admina cel putin 60%
3. Seriozitare maxima
Cei care credeti ca va incadrati in aceste cerinte puteti a va inscrie mai jos si sa lasati un id de Ymess.
--- INSCRIEREA VA INCEPE LA DATA DE 19.10.2008 SI SE VA INCHEIA LA DATA DE 24.10.2008 ---
--- IN URMA USERILOR INSCRISI SE VA FACE O SELECTIE PENTRU A HOTARA CINE E DEMN SA PRIMEASCA ADMIN ---
P.S : User-ii kre vor primii admin in urma acestei selectii vor fii verificati . Daca nu isi vor indeplini sarcinile adminele vor fi suspendate .
1. Sa fiti prezenti pe server seara : nu de la ora 8-10 ... ci de la ora 10 spre dimineata ...
2. Sa aiba cunostinte in a admina cel putin 60%
3. Seriozitare maxima
Cei care credeti ca va incadrati in aceste cerinte puteti a va inscrie mai jos si sa lasati un id de Ymess.
--- INSCRIEREA VA INCEPE LA DATA DE 19.10.2008 SI SE VA INCHEIA LA DATA DE 24.10.2008 ---
--- IN URMA USERILOR INSCRISI SE VA FACE O SELECTIE PENTRU A HOTARA CINE E DEMN SA PRIMEASCA ADMIN ---
P.S : User-ii kre vor primii admin in urma acestei selectii vor fii verificati . Daca nu isi vor indeplini sarcinile adminele vor fi suspendate .
SAlutari
Intâi sa ma prezint, numele meu este: OnNuc Ghazin si id contact = onnuc sau se poate mp:P
Joc Counter Strike de ..aproximativ 4 ani, in tot acest timp avand admine pe mai multe servere
Dar datorita serviciului. si altor probleme doar noaptea ce mai pot juca cel putin 2-3 ore. ca asa este situatia
Si am decis sa ma inscriu si eu la aceasta alegere sau preselectie
:P.
Si cred ca voi administra cat se poate de bine serverul pe parcursul a cat voi sta pe el
Acum ramane la alegerea dumneavoastra ..
Joc Counter Strike de ..aproximativ 4 ani, in tot acest timp avand admine pe mai multe servere
Dar datorita serviciului. si altor probleme doar noaptea ce mai pot juca cel putin 2-3 ore. ca asa este situatia

Si am decis sa ma inscriu si eu la aceasta alegere sau preselectie

Si cred ca voi administra cat se poate de bine serverul pe parcursul a cat voi sta pe el
Acum ramane la alegerea dumneavoastra ..
Re: Admini de noapte !
Salut,ma numesc ovidiu si joc cu nickul DevilS,am experienta in adminare,din pacate nu joc de foarte mult timp pe srv vostru dar m-a incantat ideea voastra de a avea si "admini de noapte" ceea ce da dovada de foarte multa seriozitate din partea voastra si respect asta!id-ul meu de ymess:bad_devils.
nick dReam.motivu pt care zik eu ca ma incadrea in cerinte:student.tnx
Just dream.......
hmmm... suna interesant, hai k ma bag si eu
id mess - demonik_religion

id mess - demonik_religion
Salut, sunt Mirel, jok de mai mult timp pe sv. si am destule cunostinte despre adminat.
Ma puteti contacta pe Id de mess: mirel_smp_boss
Ma puteti contacta pe Id de mess: mirel_smp_boss
mas inscrie si io da din pacate stiu ca nu o sa am niciodata admin nici dak jok nonstop pe server
FIE VORBA INTRE NOI / MAI BINE TE-NTORCI LA OI
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
BECALI PLEACA DIN GHENCEA
VINDE STEAUA SI PLEACA CIOBANE
- SnakEffect
- Incepator
pai si yo as vrea
...sunt SnakEffect si joc relativ destul d des
...si as vrea si yo un helper..nu vreau neaparat admin
..yo pot juca dar doar sambata si duminik dupa ora 10 in spre dimineata..pana p la 1-2 cel tarziu
..contact snakeffect_4s

Admini au fost alesi : Onnuc , Funky , Claya, Dream ...
GL&HF
Ceilalti pot fi alesi in continuare... insa selectarea adminilor in acest topic s-a incheiat.
GL&HF
Ceilalti pot fi alesi in continuare... insa selectarea adminilor in acest topic s-a incheiat.