Cateva nedumeriri

Când, unde, cum, de ce ...

Moderator: Moderators

Forum rules
- Regulament forum
Post Reply
elgi
Incepator
Posts: 59
Joined: 10 Dec 2007, 11:59

Cateva nedumeriri

Post by elgi » 28 Sep 2008, 19:49

Bine v-am regasit dragii mei.
Nu stiu de cand ati inceput treaba cu noul domeniu pentru ca am fost plecat din oras si am gasit email-ul de la voi in care eram anuntat de schimbarea domeniului cand m-am intors. De atunci m-am tot invartit pe noul site si am ramas placut surprins. Se vede ca sa muncit la el dar se poate si mai bine. Sper ca inca mai lucrati la el si nu il lasati doar cu atat. Totusi am si eu o intrebare. De ce nu bagati si voi feed rss la stirile de pe site ? Impartite frumos pe categorii exact cum sunt in site.
Dealtfel ati putea sa bagati feeduri la mai multe lucruri din site, ca de exemplu tutorialele sau chestia cu server tracker.

Numai bine
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Cateva nedumeriri

Post by vim » 29 Sep 2008, 01:46

Nu putem sa redistribuim materiale ce nu ne apartin. Respectivele stiri sunt preluate de pe alte site`uri, dupa cum se poate vedea la sfarsitul fiecarui articol.
Despre materialele care ne apartin sau sunt sub licenta GPL, printre care se numara tutorialele si statisticile de la serverele de jocuri, se va implementa intr`un viitor nu foarte indepartat. Deocamdata se mai lucreaza la server tracker.

P.S Multumim pentru contributia cu tutorialul de pe site 8)

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Post Reply