Pozefile:///D:/Counter-Strike/cstrike/de_inferno0006.bmp
Moderator: Moderators
Pozefile:///D:/Counter-Strike/cstrike/de_inferno0006.bmp
eu sunt @hte^^c
Re: Pozefile:///D:/Counter-Strike/cstrike/de_inferno0006.bmp
Bravo tie daca esti, sa fi sanatos!

Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Mai copile.. ce ai? Ce tot intrebai pe server care e adresa serverului ca sa pui pozele, daca nu ti se facuse nici una!!!!!!!!!
Spune sincer cati ani ai?
Spune sincer cati ani ai?
- Ciubey
- Master of Spam
Ma, poze i-am facut eu acum cateva minute...si i-am spus sa puna pozele pe forum, da nu le vad 

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
* Beţia e nebunie cu voia.
Asta e ceva mai special decat restul...ce sa se mai chinuie el cu site-uri de genul rapidshare cand poate foarte simplu sa ia locatia pozei din PC si sa o puna in topic...mi se pare ceva normal la gradul lui de inteligenta.

Code: Select all
IQ Score = -1
Paradox lexical:
El zicea sa posteze pe forum dinainte sa ii faci tu poze, oricum , nu inteleg dc nu i leai luat?ciubey_devil wrote:Ma, poze i-am facut eu acum cateva minute...si i-am spus sa puna pozele pe forum, da nu le vad
L.E Vad ca mi-ai trimis un P.M
Daca vrei sa postezi pozele te duci aici http://load.imageshack.us/ , uploadezi pozele si linkul care til dau ei il pui pe forum.