Care stie va rog?
Moderator: Moderators
- (sica)
- Retired - CS Staff Leaders
Care stie va rog?
Am avut ceva probleme cu Steamul,nu puteam da join pe nici unul din lista mea.L-am dezinstalat din Control Panel,apoi l-am downloadat steamul din nou si dupa ce il instalez da o eroare (Steam.exe(main exception): Unable to library Steam.dll).Am incercat si sa downloadez un Counter Strike simplu l-am instalat si cand intru in el vreau sa ma conectez nu se incarca nici un server(Failed to contact game server).Nu stiu ce sa fac si care este problema.Daca stiti va rog sa scrieti aici.
Re: Care stie va rog?
stergi tot cei legat de cs.dai restart la pc pe urma instalezi steam(original) nu pacsteam k ala logic k face figuri... si play cs:) nare dc sa nu mearga:)
chiar nu o sa mearga.. ai in registri ceva ce tine de steam si cs.. cauta sterge ce ai acolo curata un pic si mai vb dupa
recomand: regcure sau tune up
recomand: regcure sau tune up
tzi-am zis eu k itzi merge dak reinstalezi windowsu
me smart

me smart

1. uninstall steam.
2. start -> run -> regedit [enter]
3. CTRL + F -> valve [enter] (ce gaseste, stergi. repeti pasul pana nu mai gaseste nimic.)
4. CTRL + F -> steam [enter] (ce gaseste, stergi. repeti pasul pana nu mai gaseste nimic.)
5. reboot
6. ai scapat de reinstalare de windows
2. start -> run -> regedit [enter]
3. CTRL + F -> valve [enter] (ce gaseste, stergi. repeti pasul pana nu mai gaseste nimic.)
4. CTRL + F -> steam [enter] (ce gaseste, stergi. repeti pasul pana nu mai gaseste nimic.)
5. reboot
6. ai scapat de reinstalare de windows

Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
- (sica)
- Retired - CS Staff Leaders
Multumesc Vim,dar am apucat sa bag windowsul caci nu mai stiam ce sa fac si nu puteam fara Counter
PS: Daca o sa mai dau de aceasta problema voi stii solutia. Noroc si va multumesc de sfaturi!!

PS: Daca o sa mai dau de aceasta problema voi stii solutia. Noroc si va multumesc de sfaturi!!
ehhh vim vim:))))) pare a fi profesoru nostru:))))))offf:D yo am zis ce stiu:)))) k yo asa fac cand nu merge:D
p.s:)))) app la mn merge pc-ul de frik=))))))) k stie k fac urat:)) si risca sa-l arunc pe geam=))))))))
p.s:)))) app la mn merge pc-ul de frik=))))))) k stie k fac urat:)) si risca sa-l arunc pe geam=))))))))