mama ce lingusealaaaaaaaaaaaaa ,nu pot sa mai citescsnowflake wrote:ma T-da Damned Devil alias Ciubey alias Sunt mai bun ca -> :X normal ca faci parte din grupul ala :X:X si esti in toop
cu u m`am intales bine de la inceput :X sa nu mai zic de gag si slap si ce mi`ai dat de aia te iubesc :-@:))
admin codat
Moderator: Moderators
Re: admin codat
- Ciubey
- Master of Spam
Te-am vazuuuuuut, esti in top kiar in fata meaNeuron wrote:Sa ma prezint !? Am intentionat... dar n-am gasit topicul "Cine sunteti? (varianta cu poze)".
Ideea era ca mi s-a parut simpatic ce incearca sa faca Magic si nu m-am putut abtine atata tot. Am gresit ?

Sa nu uitam noul meu nick "Ratonu' in calduri"SnowFlake wrote:ma T-Da|Damned_Devil (asa se scrie) alias Ciubey alias Sunt mai bun ca->

Sa dea dumnezeu sa ajungi u mai mare ca mine

nu mai citi atunci, tinteti parerile pt tine si spunemile mie cand ne intalnim la o bericaSkyBou wrote:mama ce lingusealaaaaaaaaaaaaa ,nu pot sa mai citesc

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
* Beţia e nebunie cu voia.
mey sky de tine nici numai are rost sa zic ca te iubesc
=))) mi`ai salvat ass`u de prea multe ori :X:X
nota discriptiva :
:)) : nu e linguseala pur si simplu eu ma amuz si ma distrez de fiecare data cand sunteti voi pe sv :X grupul celor 6
:)) vorba vine

si m`am distrat de prima data cand am intrat pe sv de aia tin asha mult la sv admin si la voi
(nu kiar la toti
)

nota discriptiva :

si m`am distrat de prima data cand am intrat pe sv de aia tin asha mult la sv admin si la voi

nu vreau sa iau adminu la nimeni.. mie imi place sa joc cs cu ai mai buni.. in felul asta invatz si eu dar am tendinta sa fac pe adminu.. avand in vedere ca am fost admin pe un srv destul de marisor si am prins destui codati la viata mea .. nu prea mai cred in bulane
oricum o sa mai auziti de mine
oricum o sa mai auziti de mine
- Lucky-Strike
- Vorbaret
Hmm...care e grupul celor 6snowflake wrote:
nota discriptiva ::)) : nu e linguseala pur si simplu eu ma amuz si ma distrez de fiecare data cand sunteti voi pe sv :X grupul celor 6
:)) vorba vine
![]()

Ioi istenem!
dik dik pe straif ? :X
)
doara amu nu mi`ti face sa va zic pe toti
:))
esti si tu da`te`n colo ca T-Da| astia au prinsoare la mine
=)))) unu ma salveaza :X etc etc...
noroc si voie buna :X

doara amu nu mi`ti face sa va zic pe toti