Mica mare nelamurire..

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
WiZaRd
Incepator
Posts: 56
Joined: 23 Jul 2008, 04:04

Mica mare nelamurire..

Post by WiZaRd » 10 Aug 2008, 23:04

Salutari, stresul WiZaRd revine :)
Am si eu o mica mare nelamurire. S-a facut la un moment dat afirmatia cum ca cs2. are forum separat de cs1, pentru cultura mea generala as vrea sa stiu daca serverele au fost separate, practic sa se confirme acest lucru mai exact :)
Pe plan secund as vrea sa stiu daca pot folosi motd-ul de pe cs1 (cu modificarile de rigoare normal) la serverele noastre. Ne pregatim sa lansam si noi un server public din cele 7 private. Este prea belea conceput si mie personal imi place :) Nu dam numele serverelor nu dati private cu intrebari ce si cum, NU ne facem reclama, aceasta ultima intrebare este adresata persoanelor in masura sa de un raspuns "oficial". Multzam frumos.
Solus Deus potest me iudicare.
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Mica mare nelamurire..

Post by vim » 11 Aug 2008, 13:07

Nu prea inteleg la ce te referi cand spui
WiZaRd wrote:daca serverele au fost separate
Serverele au fost separate de la bun inceput. Ruleaza pe masini diferite, au ip`uri diferite, configuratii apropiate. Singurul lucru care a fost comun pentru o perioada, era forumul.
Intre timp si-a facut si sicu forum pentru server-ul lui si sectiunea pentru cs2 care era pe forumul acesta a fost inlocuita cu un redirect catre noul forum ( http://cs2.****.ro/forum/ ).
Cat despre motd, nu ma pot pronunta eu.
Respectivul MOTD a fost facut la origine de un fost angajat **** si de atunci a mai primit cateva modificari din partea mea. Insa cum persoana care l-a gandit nu mai lucreaza la ****, cel care isi poate da acordul este sorLAG. Soo, asteapta sa ajunga pe forum si vezi ce zice.
Oricum, daca accepta sa iei MOTD-ul, ar fi nice sa lasi un copyright in el 8)
Spor.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Post Reply