Fantasy~ exces de zel...

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
User avatar
Doppelwhipper
CS Staff Leaders
Posts: 806
Joined: 31 Mar 2008, 15:54
Location: City Of Gods

Fantasy~ exces de zel...

Post by Doppelwhipper » 09 Aug 2008, 14:57

dragii mei prieteni de pe **** Link nu stiu cat il placeti voi pe Fantasy~ dar de cand are admin e insuportabil...striga dupa bomba numa knd da el de ea...dak omoara teroristu cu bomba in primele 15 secunde el striga dupa ea deja. In plus eram pe nuke si bomba fusese plantata in X2. am coborat la ea erau de la 3 CT pe ea sa o dezamorseze...niciunul nu avea Defusing kit.m'am intors si am iesit din X. si ma trezesc cu slay TEAM 2...de ce?..no defuse? fratele meu erau 3 pe ea ce aveam sa fac?..si nu se da SLAY doar pt k nu ai defuse..se intampla k si cu defuse sa nu ai timp sa o dezamorsezi...TE ROG FRUMOS sa nu mai dai gag knd te doare adevarul Fantasy~...las'o mai moale...sa jucam in armonie...nu fa instructie cu noi....ne descurcam si fara tine...numai bine 8)
User avatar
Fantasy~
Nou Venit
Posts: 26
Joined: 02 Aug 2008, 08:49
Location: Prin Bucuresti

Re: Fantasy~ exces de zer...

Post by Fantasy~ » 10 Aug 2008, 15:19

Gag`ul nu se asa degeaba se da si el cu un motiv anume asa ca tu daca ai vb urat ai primit eu nu am dat gag`uri fara un motiv anume...si chestia cu slayteam ....daca bomba este plantata x2 si tu esti x1 si nu te duci la ea si lumea striga DEFUSE!! Mi se pare foarte corect pentru a primi slay. si o data cand bomba este cazuta si treceti asa pe langa ea si nimeni nu o ia sunt obligat sa va zic Bomba !! :roll:
Image
User avatar
Doppelwhipper
CS Staff Leaders
Posts: 806
Joined: 31 Mar 2008, 15:54
Location: City Of Gods

Re: Fantasy~ exces de zer...

Post by Doppelwhipper » 10 Aug 2008, 18:56

faza cu SLAY'u nu era cum zici tu...citeste mai bine..sau hai sa te scutesc eu sa nu te obosesti. eram pe nuke bomba era jos am ajuns la ea dar deja s'a pus un coechipier sa o defuseze desi nu avea def kit.eu m;'am intors si am fugit afara ...bomba a explodat desigur.dupa care ai dat SLAY team 2. #-angry si faza cu campatu' da'le kick domle' dak is afk nu tot baga tag'uri de genu ' mai stati mult in baza?' si mai scuteste'ne inca de un lucru...AROGANTZA cu replici de genul 'Lasa'te de cs',pfoai bot esti,etc. dak tu esti zeu nu mai juca,dak te crezi prea bun pt noi exista servere numa cu zeitatzi k tine :P :lol: ...deci take it slow... #-bug
Locked