Spatiu publicitar.

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Spatiu publicitar.

Post by vim » 18 Jun 2008, 03:50

Image Image

Mandra din imagini, este fotomodel, participa pe la diferite conferinte mai mult sau mai putin pe teme tehnice si doreste sa isi inchirieze corpul pentru diferite campanii publicitare.
Nimic special pana aici, doar ideea nu e nici noua si nici revolutionara, insa dupa cum se poate observa in poze, fatuca noastra are preturi diferite, pentru fiecare parte a corpului. Asadar 30$ pe cap (bine ca sa dus frigul, ca de folosea una bucata fes, la dracu cu reclama. ), 30$ pe posterior (hmm, si cine imi garanteaza mie ca ea o sa se plimbe pe la petrecerile la care ia parte in chilotei tanga, sa se poata observa reclama sau ca o sa`si faca cumparaturile in costum de baie).
5$ pe umar ? doar atata de putin ? Pai da ! Se vede ca fatuca din poveste nu a pus umaru la munca adevarata in viata ei. Ca de punea, altfel statea treaba.
Ma rog, in concluzie se pare ca fatuca noastra cel mai mult isi apreciaza posteriorul, daca ar fi sa judecam dupa preturile cerute si capul. Si dupa cum bine zicea un prieten de`al meu, pe ce se aseaza mai bine o reclama, daca nu pe un balon cu aer cald.

Problema mea e alta. Daca fatuca noastra va lua proportii si posteriorul dumneaei va ajunge cat diagonala la o plasma, ce se face eventualul client ?

L.E Era sa uit, mai multe detalii: http://leorazellman.com/2008/06/03/grea ... -ad-space/

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
Skynet
Banned
Banned
Posts: 371
Joined: 01 Dec 2007, 15:15
Location: Bucuresti

Re: Spatiu publicitar.

Post by Skynet » 18 Jun 2008, 09:07

Una bucat buca stanga :)
Si numai asa de frumusete nu as face reclama la nimic ci as scrie " I am a cheap slut:"
Da' pe talpa ce pret are? -mai mult ca sigur peste 30$ :lol:
Post Reply