faza a fost urmatoarea...jucam in cutite majoritatea...pe de_aztec si sa propus sa facem o runda in cutite... si am dat la vot sa vad daca toti vor...si ghici ce sa intamplat...toti au vrut sa jucam in cutite...iar urmatoarea runda dupa vot tr sa se joace da sa skimbat harta pe de_dust2 asa ca am decis sa jucam toti prima runda...cea de incalzire...Deci eu nu vad ce regula am facu daca toti au vrut sa jucam asa ... si daca va uitati in registri o sa vedeti exact povestea...dar daca u te-ai gandit sa iti faci un avantaj in fata celor care joaca cu suriul asta e problema ta...Mesaju a fost ca sa le reamintesc ce au votat...si nu am amenintat decat am spus "lame runda asta sau kick(sau ban kiar nu imi mai amintesc, da sunt sigur ca nu am zis ban permanent)" oricum daca toti au votat ca vor lame..dc ar fi cineva mai mare pe sv sa joace cu arme???
Acel mesaj era: [Anti Cheat] Am apasat butonu DEL ---> de aici un alt jucator imi spunea ca are aim...iar acel ban la luat pt spam...
Aaaa eu acuma m-am prins unde am gresit...eu l-am anuntat ca primeste ban, nu am facut cum fac "marii admini"(sau unii care se cred mari) sa ii dau ban direct!...Acuma sincer ,sunt curios, cine a dat ban la astfel de peroane...si de cate ori... si daca ati anuntat inainte?...
Eu nu am avut astfel de binduri facute....cu vina la x1, x2(ai prins ideea)am avut...da nu cu astfel de mesaje....si nu dadeam pe el in disperare
Cand am dat acel mesaj?... de cate ori am dat acel masaj? ... si dupa cat timp i-am dat ban?...spune totu pe forum nu cea ce ma face pe mine vinovat!!!
Aaa mi-am mamintit rezultatu..
10 persoane doreau si cu mine 1 (eu nu am votat ca nu mi-a aparut) din cate erau pe sv la momentu acela (acuma ramane de vazut cate persoane ao fost) da cam 11-12 persoane au fost
Spune-mi si mie care din regulile facute de vim si charliee le-am incalcat !!! Daca am incalcat vro regula renunt la admin!!!
P.S. Ti-ai luat un kick nu 2
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.