Moderator: Moderators
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
muhahahahaDotCom wrote:Poate ca nu are ip dinamic... poate ca asa cum Skynet a acoperit faptul ca e Auci (jucator prins cu cod care nu mai merita accesul pe server ) , poate asa i-a si scos banul . Dgl a aparut pe server dupa ce i-a fost marit lui Skynet accesul de la helper la admin . Cred ca merita verificate log-urile daca mai exista.
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Ce onoare sa fiu remarcat Vim!vim wrote:Soo, dupa cum zicea cineva inainte "my bad"![]()
Deci, prin urmare e vina lui devil !!!!Skynet wrote:Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Pe mine m-a surprins postul lui DotCom
Iar faci pe misteriosul ? Daca stii ceva de ce nu ne spui si noua , de ce iti place sa lungesti povestea asta asa de mult ?Skynet wrote:Are cine sa il scoata , si aici nu ma refer la mine
Nu ar avea rostDotCom wrote:Iar faci pe misteriosul ? Daca stii ceva de ce nu ne spui si noua , de ce iti place sa lungesti povestea asta asa de mult ?Skynet wrote:Are cine sa il scoata , si aici nu ma refer la mine