Cam multa indiferenta fatza de jucatori

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 668
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Cam multa indiferenta fatza de jucatori

Post by opyum » 28 May 2008, 13:42

O mica reclamatie am si eu de facut, se pare ca unii jucatori sunt mult mai apreciati si lasati libertini pe server sa faca ce vor.

3 admini pe server si nimeni nu vede ca "frR" zice: "mergeai cu mana in anus" iar eu daca zis "tu taci infectule" primesc llama si gag una dupa alta, mai ales sa nu mai zic de slay`uri inutile cu simplul motiv "bmb".

Bha voi ganditi normal? Cum dracu sa ma duc la bmb daca unu ma urmareste si stie unde sunt! Stiu si singur ce am de facut ca nu joc CS de 3 saptamani! Va gasiti voi aia mai smecheri sa comentati! Sau poate ca voi ajungeti in 3 secunde la bombsite si eu nu stiam! :shock:

#-angry
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
User avatar
opyum
CS Staff Leaders
Posts: 668
Joined: 13 Apr 2008, 15:07
Location: Romania / Sibiu
Contact:

Re: Cam multa indiferenta fatza de jucatori

Post by opyum » 28 May 2008, 21:09

Aici gresesti putin Chosen, eu nu am obiceiul de a campa, daca ai sta sa te uiti cateva runde pe mine sa vezi cum joc ai intelege. Cand am luat slay de le CenZuratu eram la aproape de locul de spawn la CT acolo pe de_nuke unde sunt geamurile alea 2 mici. Vazusem un CT si nu l-am nimerit decat din al 2-lea glont (aveam awp). Apoi am plecat imediat sa vad de bmb. Nici 2 pasi nu am facut ca mi-am luat slay si mi se baga motiv ca nu ma duc la bmb, hai sa fim seriosi de cand joc pe server si sunt tero de fiecare data incerc sa pun bmb. Nu sunt superman sa ma duc ca toporul printre adversari sa ii mituiesc cu o bere ca "frate hai lasa-ma sa trec sa pun bmb" :lol: trebuie sa casti ochii sa nu stea unu la panda. Nu esti de acord?
Si da poate am gresit atunci ca eu am avut impresia ca la mine s-a referit ca era o discutie confuza si acelasi raspuns al lui frR putea bine mersi sa-mi fie adresat..pentru llama ok, dar pentru slay sunt 100% impotriva. Nu am nimic cu nici un admin si nu vreau sa am dar parerea mea personala este ca unii nu prea sunt experimentati...si nici nu vreau sa bat apropo ca sa zic ca vreau sau nu admin..nu-mi doresc..vreau doar sa joc corect de fun sa mai treaca timpul...
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Post Reply