Moderator: Moderators
Avand in vedere ca 60% din cei care joaca pe acest server, au probleme grave gen "Daca ma asculta maine la Matematica" sau "Daca ma saruta data viitoare" ai putea sa spun ca sunt macar un frate mai mare. E o diferenta de varsta destul de mare intre ei si mine, insa nu chiar de la tata la fiu.2_PEU2 wrote:bravo vim esti tata lor
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Nu e un forum de cstrike. E forumul unei firme, in cadrul caruia se afla si o arie dedicata jocului amintit de tine. Insa asta nu justifica faptul ca lasati la o parte Limba Romana si folositi un limbaj numai de voi inteles.2_PEU2 wrote:credeam k forumul ii pentru cei care vor sa se exprime liber si democratic.dak vroiati sa jucati numa voi de ce ati facut un serv public?dak nu va convine parerea noastra celor care jucam de ce l-ati mai facut
qft&pwned :O:O:O2_PEU2 wrote:a bun si ce legatura are asta cu mine...mai inainte ai zic k am primit ban pt limbaj......eu nu am vorbit si nu obisnuiesc sa vb obscen(rareori in trafic).cat despre acuzatii nefondate iti amintec k atunci cand m-am pus spectate sa iti fac demo am primit ban........
e simplu am crezut k ai cheat,m-am pus spectate sa fac demo,am primit ban....de ce complici lucrurile cu limbaj si alte cele?
k esti fustrat k sunt si altii care te considera codat ii treaba ta,aveam dreptu sa iti fac demo si sa ma apar.nu am apucat k m-ai banat si pe forum
add....nu ma lua cu limbaj literar ..k nu ii cazu,sunt student la drept si probabil(mai mult k sigur,sunt cu cateva clase deasupra ta)
Daca taceai, filozof ramaneai. Din moment ce esti student la drept, presupun ca sti ca ceea ce ai narat mai iainte poate fi considerata jignire sau atac la persoana. (aka motiv de inca un ban pe forum, dar asta in alt episod).2_PEU2 wrote:add....nu ma lua cu limbaj literar ..k nu ii cazu,sunt student la drept si probabil(mai mult k sigur,sunt cu cateva clase deasupra ta)
Esti pe aproape, singura diferenta fiind ca nu a fost unul singur ci vreo 5.ThE Chosen OnE wrote:inclin sa cred ca vim a avut o zi nereusita si u ai varsat paharu
Atata vreme cat poti accesa forum-ul inseamna ca ti`am acordat dreptul la replica. Banul pe user-ul celalalt ti`a fost dat pe cateva zile (nu ma intreba cat, ca nu mai tin minte), iar banul pe server a fost dat tot cu timp.2_PEU2 wrote:vim tot respectul pentru ce ai facut si faci in continuare in interesul serv,da puteai macar sa imi acorzi dreptul la replica