Pt charliee
Moderator: Moderators
- Ciubey
- Master of Spam
Pt charliee
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
* Beţia e nebunie cu voia.
Re: Pt charliee

- Ciubey
- Master of Spam
Am vb cu charliee pe sv si am "rezolvat" problema
Rog adminii sa stearga acest topic
Topic closed
No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough
Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...
Cum am mai zis si pe server: daca aflu k dracula mai joaca de pe ip-urile voastre avetzi ban si tu si skynet (skynet stie f bine k i-am explicat, de aceea si are admin pe ip --- dracula si skynet au acelasi ip)
Daca nu aflu, poate sa joace (hotul neprins e negustor cinstit) dar va avertizez k va riscatzi f mult lasandu-l pe dracula sa joace ( o sa se dea de gol singur --- si nu ii pasa lui de accesele voastre).
Atat am avut de zis. Sper k m-am facut intzeles.
Salut.
- Ciubey
- Master of Spam
Am jucat cu numele "uite un agent" pe server...niciodata nu am folosit coduri pe acest server...paoet lumea stie care m'a vazut cum joc...
Am luat ban de la RZL fara motiv...i'am zis ca'mi merge netu greu....i'am dat pozele pe mess a vazut ca nu's codat si apoi mi'a zis ca de cate ori ma prinde pe server imi da ban!
Nu stiu unde sa pun pozele....dc ai timp adauga id'ul meu : silvio_auctions.....satzi dau pozele,poate imi scotzi si mie banu' si'l potolesti pe rzl asta....nu aveam nici scor de codat macar,aveam 4 cu 4...am salvat conversatia cu el....cica i'a zis lui nush cine ca pozele trebuie sa fie peste 1 mb,ale mele au 900 kb si ceva/buc
Poate ma ajuti si pe mine pls.
Ms si scuze pt deranj
Da bufule se poate da ban si pentru lag ! Daca ii dai respectivului kick si da retry poti sa ii dai ban 10 minute !bufu wrote:ban pt lag ?:))