Update plugin regnick pentru AmxModx v1.8.2

Moderator: Moderators

Locked
mdyro
Nou Venit
Posts: 6
Joined: 23 Dec 2012, 14:01

Update plugin regnick pentru AmxModx v1.8.2

Post by mdyro » 20 Nov 2013, 02:13

Salut vim,

Recent am trecut la engine HLDS v6027 cu AmxModx 1.8.2, Dproto 0.9.330 si Metamod v1.20 . (conform cu noile upgrade facute de firma de hosting...)

Dar am o problema nici un cont inregistrat prin aplicatia regnick nu se mai poate conecta la server.
Motivul fiind :

Code: Select all

* Parola nu este buna! 
Kicked :"Nu aveti acces catre server..."
01:55:57 L 11/20/2013 - 01:41:16: Kick: "TEST002<18><STEAM_0:0:538208**><>" was kicked by "Console" (message ""Nu aveti acces catre server..."")
Crezi ca poti face un update la pluginul admin_sql sa fie compatibil cu noua versiune amxmodx 1.8.2?

Sper sa fie problema doar in amxmodx si nu din engine v6027 :( , pentru ca firma de host a ales acest build pentru ca ofera mai multa securitate si performanta pe serverele cs 1.6.

Multumesc frumos!

PS: daca ai nevoie de informati sau vrei sa faci teste te rog sa imi zici si iti acord acces atat catre server cat si catre aplicatia regnick.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Update plugin regnick pentru AmxModx v1.8.2

Post by vim » 20 Nov 2013, 20:37

la prima citire nu observ nimic in changelog-ul AMXModX 1.8.2 care ar putea sa afecteze incarcarea conturilor din mysql la regnick. Pana cand prind ceva timp liber sa fac niste teste, verifica la firma de hosting daca nu cumva filtreaza conexiunile, pt ca exista si aceasta posibilitate.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS:GO: csgo.evosys.ro | CS:1.6: cs.evosys.ro
mdyro
Nou Venit
Posts: 6
Joined: 23 Dec 2012, 14:01

Re: Update plugin regnick pentru AmxModx v1.8.2

Post by mdyro » 19 Dec 2013, 00:28

Salut, am rezolva.

Eu am luat din github ultima versiune, care inca nu este gata.
Am descoperit mai multe probleme:
Dupa aplicarea update-ului la baze de date atat pentru ID default la grup si server cat si la criptarea parolelor.

- Default ID Servers & Group.
Image
In -> pub/themes/default/views/acp/user/edit.php am modificat $servers[0] cu $servers[DEFAULT_SERVER_ID] si s-a rezolvat problema.
Si in .sma este tot 0 trebuie modificat cu 1.


- Dupa aplicarea criptari parolelor in db.
Aplicatia inca nu cripteaza parolele la crearea unui cont nou, modifica doar passwd_type = "1" si parola ramane in format text ceea ce face imposibil conectarea atat pe server cat si pe aplicatie)
Si invers pluginul nu permite accesul daca parola nu este criptata si passwd_type nu e 1 .

Aici a fost toata problema la mine si nu stiam de unde. :D dupa am citit ce spuneai tu: "NOTE: This feature has been briefly tested."


- Probleme la stergera unui utilizator de multe ori nu se sterge din prima, ar fi bine daca ai verifica asta.

- Modului napkin functioneaza bine am testat si functioneaza atata la conturi cat si la accesele orfane (am sters 950 accese orfane, 250 de emailuri nevalite si 65 conturi orfane din db). :)


Multumesc mult pentru raspuns.
Locked