Bug pe rc3

Moderator: Moderators

Locked
inlovecs
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 03 Jun 2013, 11:29

Bug pe rc3

Post by inlovecs » 03 Jun 2013, 11:32

Dupa cum spune si titlul,serverul pica de la acest script si pluginul respectiv .. Nu are nicio eroare in consola. Am scos pluginul si am pus admin.amxx si de la el e. Am incercat sa schimb prefixul la DB si da,de acolo este problema. Cand schimbam prefixul , mergeau adminele - rezervarile insa nu se putea face cont pe site nici pe server.

Se poate scoate prefixul acesta va rog ? Sau alta solutie .. ca am nevoie de acest script ca de apa. Multumesc.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Bug pe rc3

Post by vim » 04 Jun 2013, 19:00

Ce intelegi prin "Cand schimbam prefixul" ? Care era prefixul vechi si care cel nou ?
Deasemenea ce intelegi prin "pica serverul" ?

Daca un plugin cauzeaza inchiderea serverului, activeaza logarea si debug-ul ca sa afli cauza exacta. Ia legatura cu firma de hosting ca sa te ajute in acest sens si posteaza aici eventuale erori gasite, ca sa te pot ajuta mai mult.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS:GO: csgo.evosys.ro | CS:1.6: cs.evosys.ro
inlovecs
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 03 Jun 2013, 11:29

Re: Bug pe rc3

Post by inlovecs » 04 Jun 2013, 21:49

Am rezolvat cu alta versiune .. multumesc oricum.
Locked