Nu se instaleaza.

Moderator: Moderators

Locked
W3B
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 25 Jan 2013, 23:02

Nu se instaleaza.

Post by W3B » 25 Jan 2013, 23:43

Salut, ma scuzati ca deranjez dar dupa ce instalez scriptul imi apare pagina alba fara nimic pe ea...


M-am uitat in topicul "No install" si am inlocuit acel document dar tot la fel face.. daca puteti sa imi dati niste sfaturi... ( Versiunea cstrike-regnick-2.0.0-rc3 )


Precizez nu imi creaza nimic in baza de date... tabele, etc ... daca stiam le cream eu manual dar nu ma pricep prea bine..


Multumesc!
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: Nu se instaleaza.

Post by vim » 27 Jan 2013, 12:55

Salut. Cel mai probabil te-ai lovit de un bug cunoscut. Cand ai instalat script-ul, nu ai specificat un prefix pt tabelele MySQL si din cauza asta instalarea a dat rateuri. Bug-ul a fost deja reparat de ceva timp, iar noua versiune o sa fie publica in urmatoarele zile.

Ca sa poti instala cu succes, sterge directorul `production` din `app/config` si reporneste instalarea din browser, dar de data asta specifica un prefix pt tabele ; de exemplu `regnick_`. Instalarea trebuie sa se finalizeze fara alte probleme.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
W3B
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 25 Jan 2013, 23:02

Re: Nu se instaleaza.

Post by W3B » 27 Jan 2013, 17:18

Salut, multumesc pentru sfat, am reusit sa il instalez.
Am pus rc2 si am facut update.

Acum am dat peste alta problema... nu pot instala pe serverul de cs si cand isi face cineva cont online nu ii apare lista sa isi aleaga serverul. Daca puteti sa imi dati sfat vas fi recunoscator.


Iar pe cs cand instalez pluginu , sql.cfg si tot cemai trebuie cu datele care trebuiesc degeaba fac pentru ca nu cere parola la conectare si precizez ca am anulat admin.amxx.
Am activat amin_sql.amxx si tot imi citeste adminii din users.ini , nu ar trebuii sa nui citeasca de acolo?

--- 27 Jan 2013, 16:57 ---

Imi cer scuze pentru dublu post...

Vim poti sa imi dai ceva pentru a lua legatura cu tine?

Yahoo id , Skipe , Nr. tel???

Te rog frumos ca sa rezolv probleme acestea ca nu vreau sa ma ocup de popularea serverelor pana nu rezolv.. pot pune un banner pe arth ca publicitate pentru voi. Multumesc.

--- 27 Jan 2013, 17:18 ---

Am rezolvat cu instalul...
Acum am dat peste inca 2 probleme..
Cand se inregistraza nu apare pe ce server vrea si nu ii da nici un grup.
Iar pe cs am instalat plugine si tot ce trebuie cu datele corecte... si tot nu cere parola la conectare.

admin.amxx l-am dezactivat si tot citeste adminii din users.ini...
am activat admin_sql.amxx

Imi puteti da un yahoo id sau ceva pentru a lua legatura?
Locked