No Install

Moderator: Moderators

Locked
iceZone
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 05 Jan 2013, 17:37

No Install

Post by iceZone » 05 Jan 2013, 22:36

Salut ! Folosesc versiunea 2.0.0-rc3 si am o mica problema .
Am webhost
Cpanel 11.32.3 (build 21)
Apache version 2.2.22
PHP version 5.3.14
MySQL version 5.5.24-cll
Architecture x86_64
Permisiuni fisiere si directoare 755

Problema este ca dupa ce dau "Test Connection" (la instalare) , nu mai apare nimic ... totul alb


Multumesc !
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: No Install

Post by vim » 05 Jan 2013, 22:54

Verifica datele de autentificare la MySQL. Cel mai probabil sunt gresite. (app/config/production/database.php)

Totusi exista un bug acolo, pt ca trebuia sa te anunte de acest lucru. Ramane sa gasesc si cauza.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
iceZone
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 05 Jan 2013, 17:37

Re: No Install

Post by iceZone » 06 Jan 2013, 02:36

chestia era ca nici nu scria in baza de date tabelele... asa ca le-am bagat manual si acum vad ca merge calumea
vim
Mini tehnicus
Posts: 2017
Joined: 22 Nov 2007, 20:05
Location: EvoSys HQ

Re: No Install

Post by vim » 12 Jan 2013, 23:51

OK, voi marca asta ca bug pana apuc sa fac niste teste. Daca mai gasesti probleme, te rog sa faci topic nou.

--- 12 Jan 2013, 23:51 ---

Reparat in 1f33824

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
CS 1.6: cs.evosys.ro
Locked