Accese blocate

Moderator: Moderators

Locked
EDUTz
Nou Venit
Posts: 22
Joined: 27 Aug 2012, 00:38

Accese blocate

Post by EDUTz » 17 Sep 2012, 00:38

Ce versiune a script-ului folosesti ?
2.0 rc2

Deci, in panoul administratorului, editez accesul userului, apoi la accese dai click pe ID-ul serverului ( ca sa nu mai aibe acces ), primesc mesajul de confirmare, dau accept, dupa care imi arata ca nu mai are acces.

Treaba asta nu stiu daca intr-adevar se considera un bug, dar un alt loc nu i-am gasit.

Pe scurt, eu vreau sa-i restrictionez contul acela, pur si simplu sa i-l "blochez" daca se poate spune. Cand se conecteaza sa-i dea o eroare de parola, de ce o fi, dar sa fie asa cum spune in pagina -> Access -> NO ... pana la urma care e treaba, e ca si cum pluginul nu-l ia in seama cand face "reload admins" sau pot sa il blochez asa cum l-am descris eu si asa ar fi descrierea ideala ?
Last edited by vim on 17 Sep 2012, 01:52, edited 1 time in total.
Reason: Nu este bug. Mutat in "General".
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Accese blocate

Post by vim » 17 Sep 2012, 00:53

EDUTz wrote:Deci, in panoul administratorului, editez accesul userului, apoi la accese dai click pe ID-ul serverului ( ca sa nu mai aibe acces ), primesc mesajul de confirmare, dau accept, dupa care imi arata ca nu mai are acces.
Daca ii stergi accesul de pe un server, o sa poata intra pe server cu acel nickname mai departe, doar ca nu o sa mai fie administrator sau ce acces avea inainte sa il stergi.
EDUTz wrote:Pe scurt, eu vreau sa-i restrictionez contul acela, pur si simplu sa i-l "blochez" daca se poate spune.
Poti bloca accesul mutand user-ul intr-un grup cu un nivel de acces inferior (o sa intre pe server, dar nu o sa mai fie admin), fie schimband parola si adresa de email pt respectivul cont.

Mai poti si sa ii dezactivezi contul (debifezi "Account is active" din "Users -> Edit user -> Profile"), dar poate sa il activeze singur la loc, folosind sistemul de recuperare a parolei pierdute. Dezactivarea contului este de ajutor atunci cand vrei sa fortezi un utilizator sa isi schimbe parola de exemplu.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
EDUTz
Nou Venit
Posts: 22
Joined: 27 Aug 2012, 00:38

Re: Accese blocate

Post by EDUTz » 17 Sep 2012, 01:23

Deci nu exista o modalitate sa-i restrictionez accesul decat fortand o schimbare de parola si eventual e-mail in acelasi timp ca sa nu mai detina contul ?

Am mare nevoie de treaba asta de care zic, acolo unde il folosesc se intampla sa fiu nevoit sa fac astfel de modificari zilnice pana la 20-30 si as vrea sa nu stau la fiecare sa trebuiasca ori sa umblu in mysql ori sa stau sa modific datele, avand in vedere ca acel acces poate fi reactivat inapoi in cazul unei reclamatii care se dovedeste a fi valida, eu trebuind sa fac totul la loc, lucru care impune backup la fiecare modificare, ca sa nu pierd parolele si alte nebunii...

Hm .... stiu ca ceea ce spun aici nu va fi realizabil, voi poate avand alte "targheturi" pentru acest script dar se poate macar un ajutor din partea voastra in acest sens ? Vim daca tii la bunastarea mea mintala #-tease , te rog ajuta-ma Image

Daca se poate, bine, daca nu ... nu ...
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Accese blocate

Post by vim » 17 Sep 2012, 01:49

EDUTz wrote:Deci nu exista o modalitate sa-i restrictionez accesul decat fortand o schimbare de parola si eventual e-mail in acelasi timp ca sa nu mai detina contul ?
Momentan da, asta este singura modalitate.

Daca ai chef de mesterit, poti face un grup "Banned" din CStrike-Regnick cu un set de flag-uri la alegere ("krth" de exemplu), dupa care faci un plugin care sa verifice fiecare jucator la conectare. Daca acel jucator are exact flag-urile definite de tine la grupul "Banned", ii dai kick.

1. Nu verifici doar daca accesul jucatorului contine acele flag-uri, pt. ca risti sa dai kick si la admini ale caror accese contin respectivele flag-uri (poate ai un grup "Administrator" cu flag-urile "abrkth"). Ca sa nu risti sa afectezi lista de admini, faci o comparatie exacta a flag-urilor in plugin:

Code: Select all

//pseudo cod
if (user.access == "krth") { 
  // dai kick 
}
2. Ca sa iti fie usor sa recunosti grupul, ii poti da numele "Suspendat" si sa ii atribui flag-urile "blocat". Asta o poti face din CStrike-Regnick foarte usor.

Dupa ce ai facut pluginul, poti "suspenda" un admin doar mutand respectivul cont in grupul "Suspendat" ; cand vrei sa ii dai accesul la loc, il muti din grupul "Suspendat" in grupul care doresti.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
EDUTz
Nou Venit
Posts: 22
Joined: 27 Aug 2012, 00:38

Re: Accese blocate

Post by EDUTz » 18 Sep 2012, 07:41

Merci frumos pentru sfat, nu m-am gandit la asta :))
Am rezolvat, poti inchide topicul

Multumesc inca o data
Locked