Sugestie [Edit account & Connection flags]

Moderator: Moderators

Locked
T-z3P
Nou Venit
Posts: 32
Joined: 25 May 2012, 18:21

Sugestie [Edit account & Connection flags]

Post by T-z3P » 10 Aug 2012, 21:51

Ar trebui adaugata o coloana in care sa apara grupul din care face parte pe fiecare server in parte (Default / Admin mic / Admin Mare / Owner etc) deoarece nu-mi dau seama ce acces are respectivul, iar cand dau edit in lista aceea de accese apare selectat grupul 'Default', desi acel jucator are cu totul alt acces.

Image

Inca o chestie ar fi sa se salveze optiunile din pagina 'Connection flags'. La fel ca mai sus, cand dau edit pe un jucator oarecare imi apare ca si cum ar fi Owner, el nefiind.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Sugestie [Edit account & Connection flags]

Post by vim » 18 Aug 2012, 18:49

T-z3P wrote:Ar trebui adaugata o coloana in care sa apara grupul din care face parte pe fiecare server in parte (Default / Admin mic / Admin Mare / Owner etc)
Am adaugat.
T-z3P wrote:[...] iar cand dau edit in lista aceea de accese apare selectat grupul 'Default', desi acel jucator are cu totul alt acces.
Nu pot reproduce acest bug. Cand dau click pe un access deja existent, in pagina "Edit access" apare selectat grupul din care face parte user-ul respectiv. Daca problema persista, deschide topic la `bug report` cu mai multe amanunte.

T-z3P wrote:Inca o chestie ar fi sa se salveze optiunile din pagina 'Connection flags'. La fel ca mai sus, cand dau edit pe un jucator oarecare imi apare ca si cum ar fi Owner, el nefiind.
Am reparat.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Locked