UnBan va rog

Cereri unban / Propuneri ban.
Cererile de unban se fac în maxim 48 de ore de la primirea banului.

Moderator: Moderators

Post Reply
gabiovidiu
Nou Venit
Posts: 5
Joined: 17 Jun 2011, 22:18

UnBan va rog

Post by gabiovidiu » 19 Jun 2011, 14:49

Buna, am fost banat pe Cretu, motivul fiind wall.Cel putin asa a declarat white.Recunosc ca nu am aratat pozele dar ,,povestea" e asa:Fratele meu de 10 ani vroia si el sa joace pe evosys si nu avea numele inregistrat si nu se putea conecta.De accea i-am permis sa intre cu numele meu si odata intrat sa schimbe nick-ul.Asta a si facut doar ca nu stiu ce si cate fraguri a facut de i-au facut 4 poze iar el nestiind cum si de unde sa le dea s-a speriat si a iesit.Putin mai tarziu cand am ajuns acasa white mi-a cerut pozele, eu nestiind la ce poze se refera i-am rasp. ca nu stiu nimic de nici-o poza.Am laut kick si prin urmare ban.Desigur ca am gasit pozele si vroiam sa i le arat dar na-veam cum.Apoi am luat destroyer pe alt server si am fost nevoit sa imi reinstalez cs-ul si datorita acestui lucru nu mai am pozele.Pozele era okay, desi nu am cum sa va demonstrez si nici nu sunteti obligati sa ma credeti dar ar fi dragut daca ma-ti putea debana pe Cretu.Promit ca e prima si ultima data cand intru intr-o asemenea belea si va zic sincer ca nu am folosit nici eu nici fratele meu cod.Imi pare rau pentru neintelegerea asta, dar sper sa imi mai puteti da o sansa.
Astept raspunsul vostru.Va multumesc anticipat!!!
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: UnBan va rog

Post by white.russian » 19 Jun 2011, 16:20

Aveai/avea wall toata ziua. Stiind cine esti m-am uitat un sfert de ora pe tine/el sa ma asigur inainte de ss. Am facut si demo, dar cum cererile de unban se fac la 2 zile dupa ban, e sters demult.
i-au facut 4 poze iar el nestiind cum si de unde sa le dea s-a speriat si a iesit
Jucatorul a iesit dupa 3 din cele 4 poze. Daca reusesti sa imi faci un plan al reactiilor din creierul fratelui tau astfel incat la 10 ani sa realizeze ca i se fac poze, ca nu va sti sa le dea si sa dea quit in aprox 5 secunde, accept premisa.
Fraguri nu a facut multe, nu prea le avea deloc cu cs-ul, doar ce-l mai ajuta ca se uita prin pereti.
Desigur ca am gasit pozele si vroiam sa i le arat dar na-veam cum
Desigur ca aveai cum. In aceeasi sectiune in care te plangi si acum, dupa ce ai vazut ca nu iti da nimeni invitatia ceruta, post facut fara sa mentionezi ca aveai ban. Ai incercat sa faci rost de alt cont, dar ai avut ghinion, nimeni nu stia cine esti si poate ti s-ar fi dat o invitatie, dar a batut vantul cateva zile pe forum si ai trecut la inventat povesti.

Vorbesti foarte frumos pentru un jucator care injura de mama focului cand nu sunt admini pe server (pacat ca nu si corect gramatical). Pacat pentru tine ca obisnuiesc sa iau din timp in vizor jucatorii prefacuti si ca te-am prins si pe tine intr-un moment de slabiciune, in care, dupa tine, nu erau nici admini online nici vreun jucator cunoscut. Ocazia perfecta nu?

Contul Cretu a fost sters, dezactivat, adios, ceva de genul. Adica iti trebuie alta invitatie pe care eu nu ti-o acord.
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
gabiovidiu
Nou Venit
Posts: 5
Joined: 17 Jun 2011, 22:18

Oricum ms...

Post by gabiovidiu » 19 Jun 2011, 17:29

MS. oricum ca mi-ai rasp.Sincer nu ma asteptam sa primesc unban,dar vroiam doar sa clarific lucrurile...
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: UnBan va rog

Post by *horiAS* » 19 Jun 2011, 18:56

Tin sa cred ca ce aizis tu acolo e o minciuna toatala. Cum a zis si white si inca cativa admini am observat ca jucai dubios , desigur aveai wall. Dupa parerea mea un copil de 10 ani , cat zici tu ca are fratele tau nu stia sa joace asa bine nici cu wall. Adica din ce m-am uitat eu pe tine se vedea ca nu joaca un copil de 10 ani ci unul mai mate care a mai jucat ceva cs . De ce zic asta , fiind parerea mea:
1) Nu cred ca stia sa isi bage codul.
2) Daca era mic si avea wall rupea peretii ceea ce nu s-a intamplat.
3) Destroyer'ul de pe alt sv..(nimereala naibii) tot fratele tau l-a luat.
Post Reply