addban din geronimo nu functioneaza

Raportaţi orice bug găsit pe server-ul cs.evosys.ro

Moderator: Moderators

Forum rules
Sunteţi rugaţi să oferiţi cât mai multe amănunte referitoare la problema găsită.
Locked
User avatar
Mr.Weed
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 110
Joined: 14 Sep 2010, 20:54

addban din geronimo nu functioneaza

Post by Mr.Weed » 16 Jun 2011, 14:31

admin_addban din remote admin iar nu functioneaza. Se pare ca a reaparut problema.
"Simptomele" sunt aceleasi din postul anterior: Apare bara de "Loading" si banul nu este adaugat in lista.
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: addban din geronimo nu functioneaza

Post by vim » 16 Jun 2011, 15:08

Comanda folosita ?

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
Mr.Weed
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 110
Joined: 14 Sep 2010, 20:54

Re: addban din geronimo nu functioneaza

Post by Mr.Weed » 16 Jun 2011, 15:40

admin_addban nume "xxx.xxx.x.x" 0 "motiv"
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: addban din geronimo nu functioneaza

Post by vim » 16 Jun 2011, 22:19

Nu vroiam exemplu, ci comanda care ai folosit`o.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
Mr.Weed
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 110
Joined: 14 Sep 2010, 20:54

Re: addban din geronimo nu functioneaza

Post by Mr.Weed » 17 Jun 2011, 00:23

admin_addban dead "86.124.142.7" 0 neprezentare.poze.by.arashii
Cred ca asa era motivul. Nu mai sunt sigur daca l-am pus intre ghilimele sau asa cum l-am scris aici: cuvintele despartite de puncte.
Image
Locked