Unban *****-Server

Cereri unban / Propuneri ban.
Cererile de unban se fac în maxim 48 de ore de la primirea banului.

Moderator: Moderators

Post Reply
bogdanWTF
Nou Venit
Posts: 4
Joined: 27 Mar 2011, 20:17

Unban *****-Server

Post by bogdanWTF » 27 Mar 2011, 20:40

Salut, nickname-ul meu este "bogdanWTF"
La data de 27.03.2011, intre orele 16 - 20 am jucat cca. 3,4 ore pe serverul *****-Server, timp in care am ajuns chiar in top pe locu' 12 in top, adminu tiki juca si el vs subsemnatu.
Jucand incontinuu dupa cum am zis, acesta mi-a dat de cateva ori blind sa ma verifice pentru wall, apoi dupa o vreme m-a banat exact dupa ce l-am omorat.
Pe server mai erau 3-4 playeri : MARTORU LU JEHOVA, SilenT, tiki, ChEnAr, atmosfera era una placuta nimeni nu m-a acuzat de coduri.

as dorii verificarea si sanctionarea adminului "tiki" pentru ca a banat fara nici un motiv, fara sa ceara poze, replay. si daca se poate unban.
Multumesc anticipat
User avatar
Kui
Junior
Posts: 97
Joined: 25 Aug 2009, 02:37

Re: Unban *****-Server

Post by Kui » 27 Mar 2011, 23:51

Kui wrote:Ai gresit forumul.
Acesta e forumul serverului cs.evosys.ro. Daca tot ai luat ban degeaba acolo... poti incerca sa joci la noi pe server. Aici garantez ca nu vei mai intampina astfel de probleme.
Ajungea 1 singur post
rhaoul wrote: Aici esti pe forumul serverului cs.evosys.ro cel mai tare server din lume si din cosmos.Connect cs.evosys.ro si viata ta se va schimba,o sa ai noroc in dragoste si o sa ai mari castiguri materiale.Suntem perfecti,niciodata nu avem codati si nimeni nu injura.In timp ce tu joci la birou, cs.evosys.ro va lucra la cubuletele tale iar tu vei avea un abdomen model si brate sculptate fara sa depui niciun efort.
Post Reply