FHM

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

FHM

Post by luc14n » 07 Mar 2011, 22:10

Faza asta sincer n-am patit-o eu, asta mai lipsea !!! E povestita de o prietena a protagonsitilor. S-ar fi petrecut cu ceva timp in urma in Timisoara. Unuia dintre baieti, dupa o noapte grea de spritane, pe la 5.30 dimineata ii vine o idee brillianta :
- Bah, hai sa ne dam cu skiurile !!!
- Esti nebun ? Unde sa ne dam ca e iulie.
- Pe scari ba !!!
- Pai cum ?
- Hai ca va arat eu !!!
Pune asta skiurile in picioare si isi da drumul pe scara. Cand aluneca el mai cu spor constata cu stupoare ca se deschide o usa si apare baba de la etajul inferior care se ducea sa-si pise cainele. Pica asta cu skiurile peste baba si toti, ingroziti de ce au facut urca sus la chef. Dupa ce mai beau cate un pahar, incep sa aiba mustrari de constiinta Daca au lovit baba? Ce o fi patit? etc. Asa ca hotarasc sa coboare. Gasesc baba tot langa usa in stare de soc, o iau si o duc la spital dar n-au curaj sa intre de teama ca va trebui sa dea explicatii, asa ca o lasa acolo si se duc la culcare.
Pe la pranz, dupa ce aburii betiei s-au risipit, incep sa constientizeze ca nu e de gluma si pleaca la spital sa caute baba. Acolo intreaba pe toata lumea dar nu stia nimeni nimic. In sfarsit apare unu’ care fusese si pe tura de noapte si isi aduce aminte :
- Aaaaa baba aia scunda. Da … tot repeta ca a intrat unu’ pe schiuri peste ea in casa si si a lovit-o. Am trimis-o la psihiatrie ca delira biata babuta !!!!


Nu mi s-a intamplat mie,dar mi-a povestit-o femeia la care am stat in chirie intr-un sat din judetul Constanta.Cica in satul respectiv era o baba cam nebuna si saraca lipita pamantului.I s-a facut foame intr-o seara si s-a dus sa fure o gaina din curtea altei babe.A sarit gardul,a intrat in poiata si acuse chinuia sa prinda o gaina.Bineinteles gainile s-au agitat si au inceput sa faca scandal si proprietara gainilor a auzit si a iesit afara sa vada care-i treaba.S-a dus la poiata si speriata a intrebat : ‘Cine-i acolo?’ .La care nebuna : ‘ Noi….gainile…..dormim! ‘
Post Reply