Problema

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Problema

Post by *horiAS* » 16 Feb 2011, 16:42

Am si eu o mica problema ...nu mai ma lasa sa intru cu admin , zice ca e parola invalida.

Commencing connection retry to cs.evosys.ro
Connecting to cs.evosys.ro...
Connection accepted by 94.53.37.6:27015
* Invalid Password!
Kicked :"You have no entry to the server.
User avatar
rhaoul
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 637
Joined: 26 Dec 2007, 14:54
Location: Bucuresti

Re: Problema

Post by rhaoul » 16 Feb 2011, 17:08

In cazul in care ai reinstalat cs-ul trebuie sa bagi iar "setinfo _evosys parola".
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: Problema

Post by *horiAS* » 16 Feb 2011, 17:10

Nu am reinstala cs-ul , nu i-am facut nimic am baga setinfo _parola , am schimbat-o si de la geronimo si tot nu a mers.
User avatar
r3x.
Junior
Posts: 100
Joined: 11 Apr 2010, 20:17
Location: Beclean -BN-

Re: Problema

Post by r3x. » 16 Feb 2011, 17:21

*horiAS* wrote:Nu am reinstala cs-ul , nu i-am facut nimic am baga setinfo _parola , am schimbat-o si de la geronimo si tot nu a mers.
Trebuie sa folosesti setinfo _evosys parola,nu doar setinfo _parola.
Note: Nu trebuie sa fi intrat pe server cand scrii acest lucru.

Daca nu merge asa incearca sa intrii pe server cu alt nume si scrie in consola admin_login nume parola.
Image
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: Problema

Post by *horiAS* » 16 Feb 2011, 17:34

da rex asa am scris setinfo _evossy + parola si nu merge . Am incercat si cu admin_login si ...ghici ? Nu merege.
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: Problema

Post by (sica) » 16 Feb 2011, 17:44

Gata, a rezolvat problema. Avea prea multe variabile deschise (nu stiu sigur daca acesta e termenul) , si ii aparea mesajul

Code: Select all

Info string length exceede
. Cand va apare acest mesaj , trebuie sa inchideti din variabile. Cum faceti lucrul asta? scrieti in consola

Code: Select all

setinfo
, dati enter, iar acolo va vor aparea mai multe "chestii" gen : _cl_autowepswitch 0, cl_lc 1, cl_lw 1
_ah 0, _vgui_menus 1 , etc. Pentru a inchide acele variabile in loc de numerele din dreptul lor veti baga de doua ori ghilimelele ( "" ). Exemplu: cl_lw "" (urmat de enter), la fel faceti cu celelalte cl_lc "", si tot asa.
Last edited by vim on 16 Feb 2011, 19:33, edited 1 time in total.
Reason: http://forum.evosys.ro/knowledge/kb_show.php?id=36
Image
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: Problema

Post by *horiAS* » 16 Feb 2011, 17:50

Multumesc foarte mult sica , rhaoul si rex.


HF.
Post Reply