Nasa 2012

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Claya
Membru activ
Posts: 365
Joined: 28 Jul 2008, 19:25
Location: Beclean, B-N

Nasa 2012

Post by Claya » 15 Jan 2011, 14:04

In 2012 or sa innebuneasca toti :-j
Uite ce mail am primit aseara :))
NASA anunta ca ...


Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
- Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.
Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.
Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.
2012 pe Terra
Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!
Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".
Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
Inca neclar?
Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !

Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

* - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;

* - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
* - banii vor disparea ca necesitate;
* - vom intra in Dimensiunea a 5-a;

* - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.


In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):
- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin

tratamente clasice;
- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.
Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri.
"Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.
Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune, )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.
Image
User avatar
heatON
Junior
Posts: 141
Joined: 20 Sep 2008, 14:32
Location: Oradea

Re: Nasa 2012

Post by heatON » 15 Jan 2011, 15:12

Daca era sa fie sfarsitul lumii de cate ori au anuntat ei deja eram pisici (deoarece se spune ca au 9 vieti :-@ )
Nu va fii sfarsitul lumii nici peste 10000 de ani credema ;)
Image
User avatar
Claya
Membru activ
Posts: 365
Joined: 28 Jul 2008, 19:25
Location: Beclean, B-N

Re: Nasa 2012

Post by Claya » 15 Jan 2011, 18:20

N-ai fost atent, nu zice nimic de genu ca o sa murim sub un bulgare mare de foc/zapada sau rahat.. ci insira o groaza de aberatii pe care doar in basmele cu cosanzene si dragoni mai vezi.
Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.
Image
User avatar
talau
Incepator
Posts: 62
Joined: 01 Feb 2010, 04:26
Location: Cluj / Beclean

Re: Nasa 2012

Post by talau » 15 Jan 2011, 19:39

This is madness! This is blasphemy! This...is...bullshit!
Seriously now... Atatea descoperiri importante si ne sunt revelate doar acuma? Nu e rau ce incearca ei sa faca, adica sa ne sugereze sa fim mai altruisti si milostivi, folosindu-se de asa-zise dovezi stiintifice si de inclinatia omului spre povesti extraordinare.
Well, guys, think pink to stay alive!

[ Post made via Mobile Device ] Image
User avatar
aiurEah
Suspect de spam
Posts: 325
Joined: 17 Apr 2009, 21:07
Location: Timisoara

Re: Nasa 2012

Post by aiurEah » 15 Jan 2011, 20:21

Ei deabea trimit un satelit in spatiu:))..... aberatii peste aberatiii
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: Nasa 2012

Post by *horiAS* » 16 Jan 2011, 09:46

Ce sa zic ...interesant ce am citit eu pe acolo ( o parte) , nu stiu daca sa cred sau nu asta ramane de vazut. Insa cei de la NASA dupa parerea mea, pregatesc un anunt destul de important deoarece treptat trepta ne dau cate o veste despre o noua gaura neagra,o noua forma de viata (acea molecula sau ce era ea din lacul ala mort:)) ) , sunt descoperite ,,creaturi" ciudate prin diferite colturi ale lumii ( poate sunt greseli ale naturii sau paote nu ) .
In 2012 tin sa cred ca se va intampal ceva dar nu cred ca va fi sfarsitul lumii ci mai degraba se vor face noi descoperiri care vor valora mult.
Ce scrie la sfarsitul mesajului primit de Claya :,,invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune)" asta ar trebui sa invatam pentru a ne respecta pe noi si pe cei din jurul nostru .


O zi buna:D.

PS: EXTRATERESTRII EXISTAAA #-runhils #-runhils :shock:
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: Nasa 2012

Post by luc14n » 16 Jan 2011, 19:38

Un rezumat al cuvintelor rostite de Iisus în Matei 24 arată că sfârşitul lumii va include următoarele aspecte:

* Războaie şi veşti de războaie
* O naţiune se va ridica împotriva altei naţiuni şi o împărăţie împotriva altei împărăţii
* Foamete şi cutremure
* Profeţi falşi, care vin în Numele lui Iisus
* Mulţi oameni vor fi înşelaţi de profeţii falşi
* Profeţii falşi vor face semne şi minuni
* Adevăraţii creştini vor fi persecutaţi
* Dragostea oamenilor pentru Dumnezeu va descreşte
* Evanghelia va fi predicată în întreaga lume
* „Urâciunea pustiirii” (un lider mondial, care se va da drept Dumnezeu)
* Mari nenorociri
* Modificări ale soarelui, lunii, stelelor
* Adevăraţii urmaşi ai lui Iisus vor fi adunaţi în jurul Lui
* Întoarcerea lui Iisus
* Iisus îi judecă pe oameni pe pământ


PRELUAT DE PE UN FORUM.

razboaie au fost mereu,imparatii nu mai avem ...doar cei care mai cred in asa-zisii francmasoni,foamete si cutremure vezi in fiecare tara mai mult sau mai putin,profeti falsi ..vezi Nostradamus,baba aia din bulgaria si inca cateva sute,restul nu or sa se intample cel putin 1000 de anii de acum incolo(musulmani vs crestni)

P.S Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu” (2 Timotei 3:1-4)


Deci NASA este de tot rasul... restul e cancan
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Re: Nasa 2012

Post by *horiAS* » 17 Jan 2011, 10:16

Apocalipsa a fost prezisa de-a lungul timpului de nenumarate ori. Poate suna ciudat, dar sfarsitul lumii a fost prezis chiar de la inceputurile ei, as putea spune.
Ultima previziune insa, se bazeaza pe dovezi clare, fenomene ce au loc in prezent si care, interpretate prin legile fizicii cunoscute de oameni, arata cum sfarsitul lumii va veni in anul 2012.
Incepand cu anul 90, cand papa Saint Clement I a prorocit ca sfarsitul lumii se putea intampla in orice moment, previziunile au continuat sa curga una dupa alta:
- in secolul al II lea profetii credeau ca Iisus se va intoarce in timpul vietii lor
- in anul 365 Hillary de Poitiers a anuntat sfarsitul lumii, iar un student de-al sau a continuat previziunea, convins fiind ca apocalipsa va avea loc dupa anul 400
- in anul 500 s-a creat o adevarata panica atunci cand Hippolytus si Sextus Julius Africanus au prezis Armagedonul
- in anul 1000, la implinirea unei cifre rotunde de la nasterea lui Iisus, credinciosii alaturi de oamenii de stiinta erau convinsi ca lumea se va sfarsi. Eclipsele solare si alinierea planetelor le-au folosit drept semne. Multi oameni si-au vandut atunci averile, au trecut la crestinism si au asteptat tematori ziua de apoi. Se spune ca in momentul in care orologiul a batut ora 12, la culmea dintre ani, mai multe persoane au murit de frica, in urma unui stop cardiac.
- in 1284, Papa Inocent al III lea a anuntat apocalipsa. El a ajuns sa creada ca acela era momentul sfarsitului in urma unui calcul care a constat in adunarea numarului 666 la anul in care a fost descoperit Islamul
- ciuma din 1346 a fost vazuta de multi ca un inceput al sfarsitului. De fapt, cauza acestei groaznice boli era lipsa pisicilor, care erau considerate vrajitoare si omorate de crestinii tematori. Astfel numarul sobolanilor a crescut alarmant, raspandind ciuma
- in 1554, se credea ca va avea loc sfarsitul lumii datorita inundatiilor
- incepand cu anul 1843, mai multi fondatori de miscari religioase au prezis date exacte pentru apocalipsa, ajutati d escrierile biblice sau revelatii. Faptul ca profetiile lor dadeau gres nu i-a descurajat sa prezica din nou
- Piazzi Smyth, fondatorul piramidologiei, credea ca piramidele ascund mari secrete si ca o noua era avea sa inceapa in 1960
- David Berg, fondatorul gruparii `Copiii Domnului` cunoscut sub numele de Moses David, sustinea in 1970 ca o cometa va distruge Statele Unite.
- dupa mai multe prorociri pentru anii 1988, 1990 sau 2000 care nu s-au adeverit, in 1992 pastorul coreean Lee Jang Lim a chemat 140000 de credinciosi la miezul noptii, in data de 28 octombrie, sub pretextul ca Iisus ii va salva de Armagedon. Peste 100000 de oameni s-au prezentat la 200 de biserici fundamentaliste, iar altii s-au sinucis
- 27 noiembrie 1997 a fost considerata ziua in care Pamantul va fi atacat de extraterestrii, iar oamenii transformati in sclavii lor
- iulie 1999, in New York se avariaza un accelerator relativ de ioni grei; in urma incidentului apar teorii conform carora se va deschide o gaura neagra care va absorbi Pamantul
- anul 2000 a determinat aparitia altor prevestiri: reintoarcerea lui Iisus, pieirea lumii sub ape, nasterea Antihristului, declansarea celui de-al III lea razboi mondial. Declansarea virsusului Y2k in noaptea revelionului 2000 a fost asociata cu apocalipsa. Previziunile pentru anul 2000 au starnit mai multa panica decat oricand. Pentru o imagine a ceea ce se intampla in lume datorita acestor prevestiri amintim mormonii, care si-au retras copiii din scoli pentrua-i avea aproape in momentul apocalipsei
Cu toate ca lumea a devenit mai sceptica in fata unor prorociri asemanatoare dupa anul 2000, unii oamenii inca se mai lasa convinsi de scenarii cu invazii extraterestre si dezastre naturale. Peste 46 de ipoteze privind sfarsitul lumii in perioada 2007 - 2010 au luat nastere pana in prezent.
Dintre toate previziunea privind sfarsitul lumii in anul 2012 este cea mai plauzibila. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu Pamantul. Daca aceasta va insemna sfarsitul lumii sau inceputul unei noi etape pentru planeta, cum ar fi trecerea intr-o alta dimensiune, ramane de vazut. Cititi in articolul urmator dovezile istorice, argumentele stiintifice si explicatiile logice aflate la baza acestei previziuni care isi castiga din ce in ce mai multi adepti pe zi ce trece.


Am gasit acest art pe net... mi se pare destul de interesant deoarece prezinta si ceva date din trecut care sunt argumentate.
Poate cine stie in 2012 vom avea 5 capete #-crazy
Post Reply