Incercati sa evitati sa faceti asocierile rapid intre un jucator cu scor mare si unul codat. De regula e foarte simplu de vazut. Atunci cand e jucator nou si are scor mare si rupe tot, va fi foarte vizibil codul, daca exista unul. Daca nu se vede nimic, atunci facem degeaba demo doar pe ideea ca "e nou si prea rupe tot, trebuie sa aiba CEVA"
Ceva ce? Lock target, no-recoil, ballhack, ratehack, ce anume?
Zici ca nu se miscau la momentul respectiv dar tu aveai castile date la maxim pe urechi sa vezi daca nu cumva schimbau armele, incarcau sau dadeau cu spray pe perete? Poate vazuse la inceputul rundei ca s-au dus 3 in partea respectiva sau poate ii stia de rundele trecute.
Nu va mai lasati pacaliti, e urat din partea noastra sa acuzam acolo unde nu este cazul, un demo nu se face decat cand exista acea siguranta ca exista codul, nu cand credem ca are ceva wall pe acolo.
Spor la treaba mai departe. Nu am vrut sa te cert, apreciem cu totii ca ne ajuti, insa diferenta aici se face. La a analiza corect situatiile de acest gen, ca demo la tinte invartite stim cu totii sa facem.
Nu-l mai laudati pe sica ca va da oua cu alcool in ele si va imbata.
Codati Abramburel
Moderator: Moderators
- white.russian
- Retired - CS Staff Leaders
- Abramburel
- Nou Venit
Re: Codati Abramburel
Se pare ca a avut deja altcineva grija de el
Banlist
Multumim!
P.S.
Frumos limbaj pe server cand nu sunt admini

Banlist
Multumim!
P.S.
Frumos limbaj pe server cand nu sunt admini

- white.russian
- Retired - CS Staff Leaders
Eraseru de cand joaca a facut asa si numai eu i-am atras atentia de vreo 3 ori..e o cauza pierduta.Mr.Weed wrote: Frumos limbaj pe server cand nu sunt admini
O sa incerc eu sa vorbesc cu Er@seru sa il "domesticesc".
- Abramburel
- Nou Venit