Ghost Rider
Moderator: Moderators
Re: Ghost Rider

uite aici cel mai tare filmuletz....cu ghost rider...

tari primele 2 filmulete .... asa ii fac lu dopp cand o sa imi iau motor(cand o sa ajunga salariul in romania cel putin 1500 euro) 

eheheeeee....si ce motor?:-" o hayabusa?:-";;)=))))sau una din aia cum are ghost rider in filmuletzu meu?:))))
mi-am luat acuma un yamaha aerox 49cc sau 79cc habar nu am trb desfacut:X:X:X il fac negru tot.. pac pac si ghost rider scrie pe mn=))
daca ai carnet A1 da as putea spune...ca te cred...desi nu tin minte sa fi scos astia categorie de 79 cc:-??....mai sigur e de 49:)))si mergi fara:D...si oricum...daca.i scoti limitatoru o toba sport si o carena sport...poti sa.l faci sa nu arate fix ca un scuter...si sa mearga cu 20 maxim:)))....dar decat asa ceva...mai bine optez pt un zrx de 600 kawasaki
in starea care il am acuma adica varza:)) merge 60 ,toba normala... etc... furtune infundate si restu, la vara il desfac ca acuma nu are rost:)
pana la urma yamaha de cat e? 49 sau 125?:))) si spor la modificat in primavara:>:>:>
49:P.. pt copii 

pt ce A?
.. nu'mi trb asa ceva

de ce ai spaima la numele de scena a motocicletei?....sau o bagat soferii spaima in tine?
. Daca stai sa.i asculti pe toti nu faci nimic, daca vrei cu adevarat si.ti place adrenalina, faci si un asemenea sacrificiu si treci peste comentariile altora

Nu am trb cu ei:), ma refeream la set de 49 nu imi trb A:)
eu ziceam ca pe parcusr:D...sa.ti iei A..si daca vrei sa.ti iei un motor mai mare...de 250 pt inceput
Donator de organe:))