problema la he si aztec

Probleme? Aici le gasiţi soluţiile!

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
moldovan
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Mar 2010, 18:46
Location: iasi

problema la he si aztec

Post by moldovan » 02 Jan 2011, 20:19

Salut apelezi la voi si sper sa gasesc o rezolvare la problema mea. Mi.am achizitionat acum vreo 1 luna si ceva 2 un laptop dell insipiron n5010 ...problema e urmatoarea: cand joc cs si primesc dau un he, sau explodeaza un he langa mine pt 1 secunda jumate 2 imi scade fps.ul si merge in poze. Curand am observat ca si pe harta aztec din cauza fulgerelor joc in 10-15 fps....care ar putea fi problema ? precizez am windows 7 pe el. Daca stie cineva rog frumos sa ma ajute :( :(
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: problema la he si aztec

Post by vim » 02 Jan 2011, 21:21

sunt o gramada de discutii pe tema asta pe internet. Un google search iti intoarce cateva milioane de rezultate.

Incearca sa aplici metode gasite pe internet si vezi care te ajuta si pe tine. Eu nu am folosit si nici nu am de gand sa folosesc Win 7 prea curand, asa ca nu m`am lovit de problema asta.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
moldovan
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Mar 2010, 18:46
Location: iasi

Re: problema la he si aztec

Post by moldovan » 03 Jan 2011, 01:04

vim am cautat....nu e problema de lag/fps/choke/loss. le am normale toate....lag deloc sunt foarte multumit, choke 0, loss 0, fps imi merge 97-100. singura problema e ca.mi scade pana la 15 cand primesc un he, sau dau un he, si in general cand aprinde cineva lanterna. curand am observat ca si la harta aztec patesc chestia asta....dar numai cand is fulgere, he si lanterna. am sa incerc sa.mi schimb windows.ul si sa.mi instalez eu driverele. oricum multumesc mult pt forumu ala, am sa incerc ce spune si acolo....poate reusesc. multumesc inca odata

-- 03 Jan 2011, 01:04 --

scuze pentru inca un post:( n.am reusit sa fac nimic...am facut ceea ce spun baietii pe forumuri, dar degeaba, singura solutie este sa.mi schimb windows.ul si sa vad cum reactioneaza. revin cu un post dupa ce.mi reinstalez windows.ul. vim multumesc inca odata
Image
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: problema la he si aztec

Post by luc14n » 03 Jan 2011, 08:07

aceasi problema am si eu pe aztec la X2 cand fulgera(laptop fujitu siemens amilo li 1705 ....cand ajung la 35 fps e miere pe orice harta ,oricum e batran #-crazy )
User avatar
swamy^
Suspect de spam
Posts: 271
Joined: 15 Aug 2008, 15:08
Location: Beclean

Re: problema la he si aztec

Post by swamy^ » 03 Jan 2011, 10:07

Solutia mea, treceti pe XP SP2 sau 3. Asta am patit si eu cand am avut windows 7. Plus ca aveam doar 60 fps maxim.
Image
Image
User avatar
moldovan
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Mar 2010, 18:46
Location: iasi

Re: problema la he si aztec

Post by moldovan » 03 Jan 2011, 12:47

Va multumesc pt sugestie. am sa revin cu un nou post dupa ce instalez windows.ul , ca azi sigur n.am s.o fac:))) macar de ziua mea sa nu aud de instalat windows :))) . Va multumesc frumos si raman dator
Last edited by (sica) on 03 Jan 2011, 12:47, edited 1 time in total.
Reason: La multi ani :)
Image
User avatar
Mr.Weed
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 110
Joined: 14 Sep 2010, 20:54

Re: problema la he si aztec

Post by Mr.Weed » 03 Jan 2011, 15:12

Pentru faza cu aztecul poate ajuta setarea

Code: Select all

cl_weather 0
si eventual sa-ti bindezi stopsound pe o tasta. Eu joc de pe Win 7 x64 si-s super multumit de cum merge. N-am avut niciodata probleme de genul asta. Nu ai precizat daca ai o placa video dedicata sau e onboard. Ma gandesc ca alea onboard nu-s chiar reusite.
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: problema la he si aztec

Post by vim » 03 Jan 2011, 16:40

Mr.Weed wrote:Nu ai precizat daca ai o placa video dedicata sau e onboard. Ma gandesc ca alea onboard nu-s chiar reusite.
Tinand cont ca Windows 7 are nevoie de niscavai resurse considerabile ca sa ruleze lin, cele onboard nu prea au ce sa caute cu acel sistem de operare instalat :)

Code: Select all

If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes:
* 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
* 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
* 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
* DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Sursa

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: problema la he si aztec

Post by luc14n » 03 Jan 2011, 17:22

Am xp 2 am avut si 3 si simplu ...dar daca am placa video onboard poti sa faci tumbe pe langa laptop.Intr-un timp gasisem pe net un programel pentru ati mari fps-urile dar nu mai mult de 10.Oricum eu unu m-am obijnuit sa joc in 20-30 fps-uri ,in curand o sa am cel mai bun pc #-yahoo (la cati bani am dat pe componente ar trebuii sa imi mearga si al mai fitos joc #-crazy ).
User avatar
moldovan
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Mar 2010, 18:46
Location: iasi

Re: problema la he si aztec

Post by moldovan » 03 Jan 2011, 17:37

referitor la placa video, ce.i drept e onboard, dar nu stiu daca conteaza ca e de la intel hd?:-??....scuze ca am uitat sa precizez chestia asta
Image
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: problema la he si aztec

Post by (sica) » 03 Jan 2011, 17:50

Daca e onboard nu te mai chinuii.Am si eu un calculator acasa, cu placa video onboard, si tot asa patesc cu fps'urile, nu pot sa joc deloc.
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: problema la he si aztec

Post by vim » 03 Jan 2011, 18:28

moldovan wrote:referitor la placa video, ce.i drept e onboard
Uite ca ai gasit si cauza problemelor.

Si nu uitati ca laptopurile, oricat de performante ar fi ele, nu sunt sisteme de gaming.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
moldovan
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Mar 2010, 18:46
Location: iasi

Re: problema la he si aztec

Post by moldovan » 03 Jan 2011, 22:46

adica oricat as incerca...problema cu he.urile si cu fulgerele de pe aztec, o sa fie mereu.....multumesc frumos pt tot si scuze daca a fost un banal topic
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: problema la he si aztec

Post by vim » 03 Jan 2011, 22:49

moldovan wrote:adica oricat as incerca...problema cu he.urile si cu fulgerele de pe aztec, o sa fie mereu.....multumesc frumos pt tot si scuze daca a fost un banal topic
Banal nu a fost deloc. Te mai asteptam si cu alta ocazie. Poate reusim sa te ajutam mai mult.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
mtF.Amin
Happy Camper
Posts: 202
Joined: 19 Jul 2009, 13:37
Location: Com T. Vladimirecu, Galati

Re: problema la he si aztec

Post by mtF.Amin » 05 Jan 2011, 12:35

Aceeasi problema am avut-o si eu cand mi-am cumparat un Dell Optiplex 360 Desktop care avea placa video intregrata (Intel G31/G33 up to 384 M). Intr-adevar are performante mult peste cerintele Counter Strike-ului dar, exact cum spunea si vim, configuratiile on-board si in special laptopurile nu sunt facute pentru gaming. Jocurile cer, in general, vesiuni Pixel Shader si Vertex Shader mai noi care nu sunt suportate de placi integrate.

Am rezolvat problema cu o placa nVidia 8400 GS de 512M PCI Expres si iti recomand sa faci acelasi lucru. Sper sa fi fost de ajutor.
Image
Image
Post Reply