CFG ping

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
mishu.mp4
Nou Venit
Posts: 22
Joined: 24 May 2010, 15:07

CFG ping

Post by mishu.mp4 » 23 Dec 2010, 14:43

Deci eu am pingul cam de 2 sapt sau 3 intre 120-200 fara sa am nimic deschis in afara de cs...am incercat o gramada de comenzi pentru consola si nimic...deci cine ma poate ajuta sa imi dea un cfg care sa-mi scada pingul...
User avatar
Mr.Weed
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 110
Joined: 14 Sep 2010, 20:54

Re: CFG ping

Post by Mr.Weed » 23 Dec 2010, 14:50

S-ar putea sa nu fie de la tine. Ce provider de net ai? Exista posibilitatea ca providerul tau si cel al evosys sa nu mai aiba peering la fel de bun. Imi dau si eu cu parerea dar stiu cazuri foarte dese de genul asta.
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: CFG ping

Post by vim » 23 Dec 2010, 15:06

Este client Romtelecom. Are peering cu noi.
Citeste acest articol ca sa verifici ce latente ai din windows.
  1. Daca primesti reply mai mic la ping din windows decat ai ping-ul in CS, inseamna ca problema este la clientul tau de CS. (ai busit setarile la rate)
  2. Daca ping-ul din windows este la fel ca cel din CS, inseamna ca problema nu este clientul de CS ci conexiunea. Si daca se intampla asta, trebuie sa iti verifici sistemul sa nu ai carcalaci (virusi) pe acolo, sa te asiguri ca ai router-ul configurat corect si daca totul este OK la tine, sa dai un telefon la provider si sa depui reclamatie.
Poti sa postezi un screenshot cu reply la ping aici.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
swamy^
Suspect de spam
Posts: 271
Joined: 15 Aug 2008, 15:08
Location: Beclean

Re: CFG ping

Post by swamy^ » 23 Dec 2010, 15:10

Cu ocazia asta postez configul tau vim. Mie imi scade cu cel putin 10 pingu. Chiar daca nu o sa iti foloseasca tie, poate o sa ii ajute pe altii :D
Code:
alias "dslow" "sv_minrate 2500;sv_maxrate 2500;sv_minupdaterate 5;sv_maxupdaterate 5;echo dead slow"
alias "vslow" "sv_minrate 3500;sv_maxrate 3500;sv_minupdaterate 13;sv_maxupdaterate 13;echo very slow"
alias "slow" "sv_minrate 3500;sv_maxrate 5000;sv_minupdaterate 14;sv_maxupdaterate 14;echo slow"
alias "norm" "sv_minrate 3500;sv_maxrate 7500;sv_minupdaterate 15;sv_maxupdaterate 15;echo normal"
alias "fast" "sv_minrate 3500;sv_maxrate 9999;sv_minupdaterate 20;sv_maxupdaterate 20;echo fast"
alias "vfast" "sv_minrate 3500;sv_maxrate 20000;sv_minupdaterate 20;sv_maxupdaterate 60;echo LAN fast"
alias "rates" "sv_minrate;sv_maxrate;sv_minupdaterate;sv_maxupdaterate"

Tastati in consola de la server dslow si vedeti cum se misca jocul la clienti, daca nu e bine, tastati in consola de la server vslow si asa mai departe pana cand gasiti setarea potrivita.
Image
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: CFG ping

Post by vim » 23 Dec 2010, 15:43

swamy^ wrote:Cu ocazia asta postez configul tau vim. Mie imi scade cu cel putin 10 pingu. Chiar daca nu o sa iti foloseasca tie, poate o sa ii ajute pe altii :D
Ala este config pentru server. Pentru client ai aici.

Spor.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
mishu.mp4
Nou Venit
Posts: 22
Joined: 24 May 2010, 15:07

Re: CFG ping

Post by mishu.mp4 » 20 Mar 2011, 17:31

vim wrote:Este client Romtelecom. Are peering cu noi.
Citeste acest articol ca sa verifici ce latente ai din windows.
  1. Daca primesti reply mai mic la ping din windows decat ai ping-ul in CS, inseamna ca problema este la clientul tau de CS. (ai busit setarile la rate)
  2. Daca ping-ul din windows este la fel ca cel din CS, inseamna ca problema nu este clientul de CS ci conexiunea. Si daca se intampla asta, trebuie sa iti verifici sistemul sa nu ai carcalaci (virusi) pe acolo, sa te asiguri ca ai router-ul configurat corect si daca totul este OK la tine, sa dai un telefon la provider si sa depui reclamatie.
Poti sa postezi un screenshot cu reply la ping aici.
Am incercat asta si imi apare "Request timed out",iar tocmai ce mi-am scanat pc-ul cu AVG si Kasperski si nu mi-a gasit nici un virus...
Post Reply