Propunere.

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
*horiAS*
Vorbaret
Posts: 146
Joined: 31 Dec 2009, 11:11

Propunere.

Post by *horiAS* » 13 Dec 2010, 22:29

Am vazut pe un servar ...ca 1 sapt intreaga s-a jucat doar de_dust2 iar servarul a capatat o popularitate foarte mare. Nu zic sa stam 1 sapt pe dust2 sa incercam 1 o zi sa vedem cum merge treaba poate mai castigam ceva playeri si in timpul zilei .
User avatar
luc14n
Master of Spam
Posts: 683
Joined: 17 Jan 2008, 20:57
Location: Bucuresti

Re: Propunere.

Post by luc14n » 13 Dec 2010, 23:29

Mi se pare ca mai fost acum ceva timp(la inceputul servarului) d2 la orice ora si orice zi timp de cateva zile dar nu prea a mers.Cu siguranta daca unii jucatori sau admini(vechii)ar face efortul sa joace mai mult timp pe servar in timpul orelor 12-14 , 19 - 22 s-ar umple mai repede.... dar nu-i problema peste ceva timp daca nu o sa mai aibe vro problema servarul o sa se umple si o sa faceti spume la gura ca nu aveti loc pe servar 8) #-crazy
User avatar
gMrrr
Happy Camper
Posts: 248
Joined: 07 Jul 2009, 13:02
Location: Iasi

Re: Propunere.

Post by gMrrr » 14 Dec 2010, 13:07

Ideea in sine nu e rea, dar nu cred ca ne reprezinta in situatia de fata.
Sunt servere de "dust2_only", "awp_only" si sunt destul de populate, e drept...dar pachetul de harti si succesiunea hartilor pe serverul nostru sunt bine structurate. Vom intampina situatii in care "n" jucatori vor invoca plictiseala si vor iesi, avand in vedere ca majoritatea celor care intra pe evosys au avut mai mereu inclinatiii spre diversitate (harti relativ noi/proprii, nejucate in alta parte au prins aici radacini).
hurry to meet death or you place will be taken
User avatar
r3x.
Junior
Posts: 100
Joined: 11 Apr 2010, 20:17
Location: Beclean -BN-

Re: Propunere.

Post by r3x. » 14 Dec 2010, 14:53

gMrrr wrote:Ideea in sine nu e rea, dar nu cred ca ne reprezinta in situatia de fata.
Sunt servere de "dust2_only", "awp_only" si sunt destul de populate,e drept...dar pachetul de harti si succesiunea hartilor pe serverul nostru sunt bine structurate. Vom intampina situatii in care "n" jucatori vor invoca plictiseala si vor iesi, avand in vedere ca majoritatea celor care intra pe evosys au avut mai mereu inclinatiii spre diversitate (harti relativ noi/proprii, nejucate in alta parte au prins aici radacini).
De aceasi parere cu gMrrr.
Eu sincer m-as plictisi 1 zi intreaga doar cu de_dust2.
Image
User avatar
Xp3*
Incepator
Posts: 55
Joined: 19 Mar 2009, 00:11
Location: Marghita

Re: Propunere.

Post by Xp3* » 14 Dec 2010, 15:10

Majoritatea probabil vor spune k e cva deplasat sa faci asha cva pe evosys , fiind un server care intotdeauna a tzinut la diveristatea in hartzi , dar daca stau si ma gandesc poate nar fi chiar asha mare prostie . NU sugerez ca sa avem o harta toata saptamana , aici e putzin cam exagerat , chiar apare plictiseala ; dar cel putzin daca eu as fi hotarat sa fac acest lucru ash faceo cam in felul urmator : ash desemna cate o zi din saptamanal , sa zicem sambata , zi care sa fie dedicata hartzii de_dust2 , urmatoarea saptamana tot sambata de_inferno si tot asha mai departe . Aceste hartzi nu leash alege aleator , ci ash face o mica sectziune de votare pe forum atat pentru admini cat si pentru playeri pentru a alege harta dedicata sambetei din saptamana respectiva ! Poate in felul acesta i-am atrage si pe cei ce iubesc diversitatea in hartzi , cat si pe cei ce prefera sa joace o harta all day long !

Chiar daca nu am incerca ideea dintro data .... am putea face mici reclame pe forum si pe server ... k in data xx.xx.2010 toata ziua va fi harta de_dust2 ( exemplu ) , am incerca o zi sa vedem cum functioneaza , dak am avea rezultate bune am putea repeta saptamanal cum ziceam sau sa nu o facem in cazul unui eshec
Image
Image
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: Propunere.

Post by white.russian » 14 Dec 2010, 15:22

Xp3* wrote:Majoritatea probabil vor spune k e cva deplasat sa faci asha cva pe evosys , fiind un server care intotdeauna a tzinut la diveristatea in hartzi , dar daca stau si ma gandesc poate nar fi chiar asha mare prostie . NU sugerez ca sa avem o harta toata saptamana , aici e putzin cam exagerat , chiar apare plictiseala ; dar cel putzin daca eu as fi hotarat sa fac acest lucru ash faceo cam in felul urmator : ash desemna cate o zi din saptamanal , sa zicem sambata , zi care sa fie dedicata hartzii de_dust2 , urmatoarea saptamana tot sambata de_inferno si tot asha mai departe . Aceste hartzi nu leash alege aleator , ci ash face o mica sectziune de votare pe forum atat pentru admini cat si pentru playeri pentru a alege harta dedicata sambetei din saptamana respectiva ! Poate in felul acesta i-am atrage si pe cei ce iubesc diversitatea in hartzi , cat si pe cei ce prefera sa joace o harta all day long !

Chiar daca nu am incerca ideea dintro data .... am putea face mici reclame pe forum si pe server ... k in data xx.xx.2010 toata ziua va fi harta de_dust2 ( exemplu ) , am incerca o zi sa vedem cum functioneaza , dak am avea rezultate bune am putea repeta saptamanal cum ziceam sau sa nu o facem in cazul unui eshec
Este o idee foarte buna, dar dificultatile ar aparea atunci cand exista posibilitatea sa:
- nu voteze lumea pe forum
- sa voteze de amorul artei dar sa nu vrea
- voteaza dar joaca 10 minute
- nu prea vor fi admini (intra si ei, joaca 2 ore si ies, cat dust2 sa joci intr-o zi?)

Parerea mea, astea sunt lucrurile de evitat cand gandim o chestie din-asta. La situatia in care suntem nu ne-ar afecta foarte mult o zi fara jucatori, deci cred ca ar merge.
O sa ne gandim la asta mai serios cat de curand.
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
Post Reply