Ca tot se apropie Craciunul, poate unii dintre voi vor sa se uite la un film legat de sarbatorile de iarna. Cine a vazut un astfel de film si nu a fost deja postat, poate sa adauge filmul aici. Poate reusim sa facem o lista considerabila cu filme de Craciun.
#1 Scrooged
#2 The Santa Clause / Cine este Mos Craciun
#3 Jack Frost
#4 Bad Santa / Mosul cel rau
#5 Jingle All the Way / Goana dupa cadou
#6 How the Grinch Stole Christmas
#7 HO HO HO
#8 Deck the Halls / Craciun cu scantei
#9 Elf / Elful
#10 Christmas with the Kranks
#11 The Search for Santa Paws
#12 A Christmas Carol / O poveste de Craciun
#13 The Polar Express
#14 Miracle on 34th Street / Miracol pe strada 34
#15 Christmas Vacation / Un Craciun de neuitat
#16 Home Alone / Singur acasa
#17 Home Alone 2 : Lost in New-York / Singur acasa 2 : Pierdut in New-York
#18 Trapped in Paradise / Prizonieri in Paradis
Filme Craciun
Moderator: Moderators
Filme Craciun
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Re: Filme Craciun
Mersi de recomandari.Chiar aveam chef de vizionat cate un filmuletz de Craciun.Anul trecut am vazut Next Friday cu Ice Cube in personajul principal.Mi se pare un film destul de reusit si interesant.Detalii: http://www.imdb.com/title/tt0195945/
sunt geniale toate
. multumesc pentru ele. chiar cautam asemenea filme, imi place sa fiu "in spiritul sarbatorilor"

Pe IMDB apare ca un show de televiziune si nici o alta informatie. Esti sigur ca titlul este corect ?vintage wrote:try The Ghost of Christmas Past
Poate faceai referire la The Ghosts of Christmas Eve ?
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
my bad. nu am mai cautat, m-am bazat pe memoria mea proasta. filmul se numeste, de fapt, "A Christmas Carol". am vazut ca e si in lista ta, insa eu il aveam in minte pe cel din 1938. (e mai cozy)vim wrote: Pe IMDB apare ca un show de televiziune si nici o alta informatie. Esti sigur ca titlul este corect ?
Poate faceai referire la The Ghosts of Christmas Eve ?
aparent, nu am venit cu nimic nou.

Mwai era un film mai vechi in care o tipa folosea pe un copil la furtushaguri din buzunare.. si este prinsa de craciun iar politistul ce o prinde trebuie sa stea cu ea de sarbatori
Intr-un final mnah ca toate povestile.. care stie care e ?
Intr-un final mnah ca toate povestile.. care stie care e ?
In any collection of data, the figure most obviously correct, beyond all need of checking, is the mistake.