Rugaminte pentru jucatori

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Rugaminte pentru jucatori

Post by white.russian » 11 Nov 2010, 19:26

Am avut neplacerea sa constat, dupa ce am aruncat cateva priviri pe logurile de peste zi, ca adminilor, mai precis noilor veniti in stafful Evosys li se aduc comentarii inutile, li se vorbeste pe un ton necorespunzator si se ajunge chiar si la injurii, toate acestea venind in mod constient din partea unor oameni care ne cunosc regulamentul mult prea bine.

Tin astfel sa va reamintesc ca:

Nu se acceptă un limbaj vulgar, ofensator, defăimator la adresa celorlalţi jucători, din partea NIMANUI, si ca sa fie clar pentru toata lumea, sa nu las portita in regulament:

Limbajul ofensator, pornind de la comentarii, aluzii si pana la injurii propriu-zise, aduse adminilor, modului in care ei isi desfasoara activitatea sau felului in care si-au primit accesul, se pedepsesc cu GAG.
Daca un admin isi desfasoara activitatea intr-un mod in care voua nu vi se pare corespunzator, sunt 2 posibilitati:

1. au avut loc schimbari in regulile noastre si au fost instruiti sa faca astfel
2. nu isi fac datoria cum trebuie.

Va reamintesc de dreptul vostru de a face reclamatie, forumul fiind singurul loc unde puteti veni cu reclamatii, niciodata pe server.
Orice reclamatie adusa pe server adminilor, se sfarseste cu gag. Niciuna din posibilitatile de mai sus nu va da dreptul sa veniti cu reclamatii pe server.

Va reamintesc si ca:

Orice acuză facută pe forum la adresa unui alt jucator, fără să fie susţinută cu dovezi, se pedepseşte cu ban (pe forum) pe o perioadă de 7 zile.

Deci, orice remarca de genul "adminul x nu stie sa admineze luati-i accesul" sau "l'am injurat dar nu era normal sa dea gag" va sfarsi cu un ban pe forum.

In concluzie, nu stiu ce parere va faceti voi, dar nu suntem orbi la jignirile aduse. Nu permitem tratarea adminilor ca pe niste servitori. Speram cu totii ca aceste probleme sa inceteze cat mai curand, pentru a continua mai departe munca fara probleme de genul acesta.

Nu uitati: adminii de la helper la owner, au putere de decizie. Deciziile proaste vor fi analizate de noi, nu de voi. Dreptul vostru se rezuma la a anunta problema, nu a o judeca.
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
Post Reply