LED BenQ 23.6''

Ştiri şi noutăţi din domeniul IT.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
man4pot
Junior
Posts: 116
Joined: 02 Nov 2008, 00:11
Location: Bucuresti

LED BenQ 23.6''

Post by man4pot » 05 Nov 2010, 15:48

Gaming-ul sta in detalii!
Creat pentru gamerii profesionisti impreuna cu doi jucatori recunoscuti de Counter Strike - HeatoN si SpawN, noul monitor XL2410T ofera o diagonala de 23,6 inchi, rezolutie FullHD, rata de refresh de 120 Hz, timp de raspuns de 2ms, compatibilitate NVIDIA 3D Vision si stand ajustabil pe patru directii (inclusiv pe inaltime).

BenQ x HeatoN x SpawN
HeatoN si SpawN au dominat lumea gamingului in echipele Ninjas in Pajamas (NiP) si SK Gaming, castigand multiple turnee si premii in cadrul World Cyber Games (WCG). Fiind adevarati campioni ai jocului Counter Strike, stiu ce inseamna un monitor potrivit gamerilor si de ce au nevoie acestia pentru a castiga. De aceea, BenQ si-au unit fortele cu HeatoN si SpawN pentru a dezvolta un monitor LCD LED special pentru gamerii entuziasti ca si ei.

Rata de refresh de 120 Hz
Cu un ecran a carui imagine se reimprospateaza de 120 de ori in fiecare secunda, nu mai exista niciun fel de intarziere (lag) intre ceea ce se intampla in lumea virtuala a jocului tau preferat si ceea ce vezi de fapt pe ecran. Cu ajutorul tehnologiei video avansate, XL2410T ofera actiune la cel mai inalt nivel de realism. Astfel, iti poti repera adversarii mult mai rapid, pentru ca tu sa nu fii limitat de ecran, iar victoria sa depinda doar de tine si de talentul tau.

Mod FPS
Echipa de ingineri BenQ a lucrat impreuna cu cei doi maestri ai Counter Strike-ului - HeatoN si SpawN - pentru a realiza un mod de vizualizare croit special pe necesitatile gamerilor jucatori de Shooter-e (FPS). Telul - creearea unui mod de vizualizare a imaginii care sa puna la dispozitie gamerilor o reprezentare cat mai precisa a fiecarei scene din lumea virtuala. Pentru ca tu sa iti domini adversarii, indiferent de nivelul de joc ales.

Image

Monitor LED BenQ 23.6'', Wide, DVI, HDMI, Negru, XL2410T = 1.679,00 RON
Ochelari stereoscopici nVIDIA GeForce 3D Vision = 699,00 RON


BenQ Meets the CS Legends: HeatoN and SpawN
http://www.youtube.com/watch?v=64L08FXDjvU
Post Reply