Disparitia unui topic!
Moderator: Moderators
Disparitia unui topic!
Salutare!
Rog si eu un BA, SMOD sau MOD sa-mi explice cum de a disparut un topic deschis de mine la sectiunea General (acum 1 zi) in care aveam rugamintea de a mi se acorda un slot pe server.
Multumesc anticipat si sper sa nu dispara si acest topic precum precedentul.
Rog si eu un BA, SMOD sau MOD sa-mi explice cum de a disparut un topic deschis de mine la sectiunea General (acum 1 zi) in care aveam rugamintea de a mi se acorda un slot pe server.
Multumesc anticipat si sper sa nu dispara si acest topic precum precedentul.
Re: Disparitia unui topic!
Pot spune ca da, l-am citit! dar nu vad ce legatura are regulamentul cu problema mea...

si slotul este acces- Administratorii ii alegem singuri, astfel ca nu avem nevoie de cereri de acces pe server si/sau forum.

siii.. nu ca mar deranja pe mine ca vei primi slot

data viitoare scrie si tu cu alta culoare....nu de alta dar poate din cauza asta a fost sters si acel topic ..pe motiv k au crezut k e gol

ai si tu dreptatea ta... dar e aiurea... de unde sa stie cineva ca eu vreau slot daca eu nu zic nimic? e aberant... trebuie sa existe o sectiune cu anumiti pasi pe care sa-i urmezi pentru a ajunge la "destinatia" dorita. Asa pot considera cerere de acces cand vin cu un demo de admin codat... deoarece mi se da mie adminul celui prins cu coade (un mic exemplu de interpretare)
edit: pai atata timp cat am la dispozitie culori sau non-culori, nu vad de ce nu le-as folosi... si daca din acest motiv a fost sters topicul atunci acea persoana nu-si merita postul pe acest forum... demonstrand o neglijenta absurda.
edit: pai atata timp cat am la dispozitie culori sau non-culori, nu vad de ce nu le-as folosi... si daca din acest motiv a fost sters topicul atunci acea persoana nu-si merita postul pe acest forum... demonstrand o neglijenta absurda.
Postul conta in:invizibil wrote:edit: pai atata timp cat am la dispozitie culori sau non-culori, nu vad de ce nu le-as folosi... si daca din acest motiv a fost sters topicul atunci acea persoana nu-si merita postul pe acest forum... demonstrand o neglijenta absurda.
Code: Select all
Titlu: cerere slot
Continut mesaj: :)
Punctul 3, litera b contine:
b. Nu postati inutil replici scurte, gen "cool", "tare", "lol", "RTFM", etc. Deasemenea posturile ce constau doar in smile-uri, nu isi au rostul.

Daca vi cu demo de la cineva pe care l-ai prins codat, nu inseamna ca ti se acorda tie accesul lui. Au fost cateva cazuri exceptionale, insa nu e o practica cotidiana.
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
mah vim.. aici
PS: nu vreu sa par nesimtit si sa zici ca te contrazic ..
.. dar .. asta a spus charlie 
PS2: scz de offtopic
tu il contrazici pe charlie..Daca vi cu demo de la cineva pe care l-ai prins codat, nu inseamna ca ti se acorda tie accesul lui.
Vezi admin codat, treci spectator bagi demo, apoi intri pe forum, spui ca ai acel demo, ni-l trimitzi...
Sau, potzi sa ii faci demo, cand esti tu mort si adminul e cu tine in echipa.
Daca ai dreptate, acel admin va avea adminul luat definitiv si va primi ban pe server, iar tu vei primi adminul sau, indiferent de admin!!!
Nu dorim admini Codatzi!!!
PS: nu vreu sa par nesimtit si sa zici ca te contrazic ..

PS2: scz de offtopic

1. pei a prins vreun admin codat? daca da, sa vedem demo. altfel nu-i intzeleg sensu dezbaterii a ceace am zis eu.
2. daca primesti admin nu inseamna k o sa itzi si ramana. Acum ai admin, peste 2 minute potzi sa-l pierzi, in caz k nu respectzi regulamentul serverului
2. daca primesti admin nu inseamna k o sa itzi si ramana. Acum ai admin, peste 2 minute potzi sa-l pierzi, in caz k nu respectzi regulamentul serverului
pai na zis nime ca a prins admin codat...
dar aratam diferentza dintre ce ai zis tu si ce a zis el
daca te deranjeaza postu ,stergel
dar aratam diferentza dintre ce ai zis tu si ce a zis el

daca te deranjeaza postu ,stergel

@bufu
Daca ai fi citit atent ce am scris ai fi inteles ca nu am contrazis pe nimeni.
Daca ni se pare ca se pricepe, ii acordam o sansa. Daca o da in balarii, ii zboara accesul mai rpd decat la primit. Get the point now ?
Secundo: Cine joaca bine nu e obligatoriu sa stie sa foloseasca si accesul. Nu ai facut nici o afacere daca scapi de un admin care a cazut in cap si a intrat cu mai stiu eu ce cod pe server, dar totusi se descurca la partea de adminare, iar in locul lui vine altu care are impresia admin_fun <1|0> ii transforma pe toti CT in OZN`uri, toti Tero primesc tanculete, iar cand mori, te joci "Tzara, Tzara vrem ostasi".
Si inca ceva. Nu mai rupe fragmente de text, pe care ulterior sa le interpretezi, pentru ca iti poate da virgula. Citeste tot si dupa aia mediteaza la "ce a vrut asta sa spuna ?"
Daca ai fi citit atent ce am scris ai fi inteles ca nu am contrazis pe nimeni.
(Acum se observa ?)Daca vi cu demo de la cineva pe care l-ai prins codat, nu inseamna ca ti se acorda tie accesul lui. Au fost cateva cazuri exceptionale, insa nu e o practica cotidiana.
Daca ni se pare ca se pricepe, ii acordam o sansa. Daca o da in balarii, ii zboara accesul mai rpd decat la primit. Get the point now ?
Secundo: Cine joaca bine nu e obligatoriu sa stie sa foloseasca si accesul. Nu ai facut nici o afacere daca scapi de un admin care a cazut in cap si a intrat cu mai stiu eu ce cod pe server, dar totusi se descurca la partea de adminare, iar in locul lui vine altu care are impresia admin_fun <1|0> ii transforma pe toti CT in OZN`uri, toti Tero primesc tanculete, iar cand mori, te joci "Tzara, Tzara vrem ostasi".
Si inca ceva. Nu mai rupe fragmente de text, pe care ulterior sa le interpretezi, pentru ca iti poate da virgula. Citeste tot si dupa aia mediteaza la "ce a vrut asta sa spuna ?"
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)