Bug de_aztec

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Bug de_aztec

Post by Athlon » 29 Aug 2010, 13:24

La fulgere ... pentru multi jucatori ... sacadeaza ... iar de_aztec am observat ca e foarte placuta aici pe server ...

Un mod de rezolvare ar fi inlocuirea de_aztec cu de_dustyaztec .... acelasi lucru numai ca cerul este intunecat si cu stele (pe noapte) iar nu se face lag pe aceasta harta ... pe cand pe de_aztec sunt perioade cand se face un lag foarte mare ....

in caz ca e nevoie si se aproba...
Link:
http://www.sendspace.com/file/qvz8cx
Last edited by vim on 10 Jan 2011, 19:15, edited 1 time in total.
Reason: Harta respectiva nu este facuta de noi, asa ca topicul nu prea avea ce sa caute in "Bug Report". Topic mutat pe aria "General".
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: Bug de_aztec

Post by white.russian » 29 Aug 2010, 22:44

avem de_dustyaztec pe server, dar nu aduce niciodata jucatori. De-abia mai prindem 17-18 jucatori pe aztec, cu dusty ar fi si mai rau. De ce nu opresti sunetele de fond?
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Bug de_aztec

Post by Athlon » 29 Aug 2010, 22:58

sunt oprite dar mai sacadeaza la fulgere...
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
moldovan
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 05 Mar 2010, 18:46
Location: iasi

Re: Bug de_aztec

Post by moldovan » 10 Jan 2011, 14:07

e problema de la placa video. am si eu aceeasi problema pe aztec, cand aprind lanterna, sau cand explodeaza un HE. si mi s.a spus ca e placa video, la mine e onboard,ca's pe laptop :P
Image
User avatar
Abramburel
Nou Venit
Posts: 34
Joined: 04 Jan 2011, 18:08

Re: Bug de_aztec

Post by Abramburel » 10 Jan 2011, 19:08

Si eu aveam probleme cu aztec, dar de cand am setat

Code: Select all

cl_weather 0
, totul e ok.
Post Reply