intrebare

Discutaţi cu membrii comunitaţii despre orice subiect, în limitele decenţei.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
iliescu
Junior
Posts: 97
Joined: 30 Mar 2010, 22:55

intrebare

Post by iliescu » 28 Aug 2010, 23:58

ce s-a intamplat cu concursul evosys ? stiu ca intr-o vreme era concurs pe evo. ce s-a intamplat de nu mai e ? nu se mai poate organiza iar ? jucatori sunt, ati vazut. ar fi o ocazie buna sa ne testam skill-urile si sa vedem ce poate fiecare, sa jucam in echipa, nu pentru fraguri. intreb pentru ca stiu ca se tinea concursul si am auzit la kraven prima data cand eram in prima mea luna pe server #-muhaha si erau jucatori ce nu au mai intrat, sau nu i-am mai vazut eu. anyway...se poate reorganiza ? mie unul mi-ar placea si cred ca nu sunt singurul. merci ptr atentie #-wthink
User avatar
Ionea
Junior
Posts: 138
Joined: 09 Oct 2008, 01:05
Location: Cluj 5/7, Beclean 2/7 :D

Re: intrebare

Post by Ionea » 29 Aug 2010, 00:26

Din cate stiu eu, desi nu sunt foarte bine documentat, in timpul in care se organiza concursul, serverul a fost neglijat. Asta ar fi un motiv.
Apoi, al doilea motiv ar fi organizarea (admini/intretinere server/regulament/echipe/desfasurare) etc, si nu prea ii cine sa se ocupe de asta.
Al treilea motiv ar fi lipsa de interes/punctualitate a jucatorilor. Foarte greu se adunau 10 insi sa poata juca un meci, multe amanari, etc.
Sper sa nu gresesc...
Image
Cine-i prost de mic, cand ii mare numa se joaca!
User avatar
KraveN
Happy Camper
Posts: 208
Joined: 03 Dec 2007, 22:56

Re: intrebare

Post by KraveN » 29 Aug 2010, 02:20

da ai dreptate Ionea, exact astea au fost motivele pentru care s-a hotarat sa nu se mai organizeze concursul...!
daca am putea desfasura concursul pe serverul nostru in anumite intervale de timp/meciuri si organizarea implicit regulile vor fi mai bune, poate s-ar sustine din nou!
Post Reply