Problema mouse

Discuţii libere, numai pe marginea subiectului Counter-Strike 1.6

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Problema mouse

Post by DEViANT » 27 Aug 2010, 11:24

Am si eu o problema. Tot timpul cand incep sa joc (runda noua sau cand intru pe server) nu trage arma decat daca mai apas odata pe mouse. De multe ori uit sa mai apas, si mor in niste ipostaze absolut rusinoase. Ma puteti ajuta cumva va rog ? Multumesc !
EvoSys Addicted
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Problema mouse

Post by Athlon » 27 Aug 2010, 11:40

prblema sar rezolva foarte usor ....

joci cu cfg sau default sa stiu daca incerc sa iti explic pentru cfg sau pentru optiunile din mouse ....
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: Problema mouse

Post by white.russian » 27 Aug 2010, 11:54

Si eu am problema asta, primul click nu e luat in considerare, si nu de multe ori ci mereu mor :)) dar nu e paguba, e de la evosys cs cred
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Problema mouse

Post by Athlon » 27 Aug 2010, 12:04

nu are cum sa fie de la server ... e imposibil ... transferul de date intre cs si server se fac instant ....


1.problema ar putea consta in CFG .... in aliasuri ... sa te uiti ... poate ai Fast Atack .. si trebuie stearsa acea optiune caci functioneaza doar cand apesi e si tragi .... (bind facut pentru a pune bomba cu 20% mai repede sau pentru dezamorsarea ei)
in acest caz ai scapa usor de problema ...
sau ar putea fi din setarile mousului ai unele modalitati de verificare ...
intra in options, mouse, si bifeaza casuta de la Mouse look.

2.procesor (lucru care iar poate fi plauzibil tinand cont ca mai datu drumu la redirecte) :
dai alt+ctrl+delete si te uiti la procesor ...daca e mare (90% +) pune priority la hl.exe din task manager pe low si vezi daca-ti mai face...

3. poate aveti setat mousu sa deschida fisierele cu 1 singur click( optiune 2xclick) debifati-o ...

4. am mai intalnit problema in cazut in care cs e setat sa mearga in Software ... bagal opengl


sper sa va ajute ...
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
MoShYc*
Nou Venit
Posts: 25
Joined: 13 Feb 2010, 01:02
Location: Balotesti - Saftica

Re: Problema mouse

Post by MoShYc* » 27 Aug 2010, 12:05

face asta numai la cs evosys...dar m'am invatat minte si acum apas mereu un click app in fiecare runda nu doar la inceput cand intru pe sv
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Problema mouse

Post by Athlon » 27 Aug 2010, 12:07

ciudat ... eu nu am avut aceasta problema niciodata ...


atunci obijnuiestete asa ...fa-ti un bind pe butonul B cand cumperi arma sa arate in say_team Apasa Click :))
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: Problema mouse

Post by white.russian » 27 Aug 2010, 12:10

Athlon stiu bine ce zic, cs evosys nu ma refer la server, ma refer la CS-ul facut de serverul nostru.
Nu am cfg, iar inainte nu aveam problema asta, cand aveam acelasi procesor, aceleasi setari, dar alta versiune de CS.
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Problema mouse

Post by Athlon » 27 Aug 2010, 12:13

aici nu am inteles ... am crezut ca te referi la server ...

te rog frumos poti sa imi dai linkul de unde se descarca kitul de cs ?

sa ma uit prin el sa il modific putin sa vad daca pot remedia problema ...
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
Unique 'skill
Suspect de spam
Posts: 251
Joined: 11 Sep 2009, 21:51
Location: Timisoara

Re: Problema mouse

Post by Unique 'skill » 27 Aug 2010, 14:22

Press any key to continue
User avatar
Ciubey
Master of Spam
Posts: 763
Joined: 25 Nov 2007, 23:28
Location: Fierbinti / Bucuresti (1 din 2) :D

Re: Problema mouse

Post by Ciubey » 27 Aug 2010, 14:41

ai un alias care probabil modifica +attack-ul sau care aduce niste inbunatatiri ...

dai cfg-ul pe mes sau trimiti pm cu el si iti spun eu exact care e problema.

No Cheats ... Cheats Are For N00bs For Stupid Idiots Who Cannot Prove There Good Enough

Jucand acest joc am invatat ca daca esti mic poti face lucruri mari, punand suflet in lucruri mari poti face sa fie gigantice ... insa am mai invatat ca fara prieteni poti sa te prabusesti de acolo imediat...

OFFTOPIC:
* To understand man you must be a man, but to understand girls, you must be a GOD! (maybe)
* Beţia e nebunie cu voia.
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Problema mouse

Post by Athlon » 27 Aug 2010, 16:54



mersi o sa revin cu versiunea fara acest bug maine seara cel tarziu ....
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
hale
Junior
Posts: 96
Joined: 16 Jul 2009, 14:07
Location: Suceava

Re: Problema mouse

Post by hale » 27 Aug 2010, 20:05

Aceeasi problema o am si eu, numai in prima runda de la conectare dar nu folosesc kitul de cs evosys....
Image
User avatar
Athlon
Junior
Posts: 93
Joined: 22 Aug 2010, 12:29
Location: Bucuresti

Re: Problema mouse

Post by Athlon » 27 Aug 2010, 22:41

Am terminat ...

am postat la Jocuri
Live Free..... Die Hard... Be a Pro
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Problema mouse

Post by DEViANT » 28 Aug 2010, 23:34

Joc cu default, si credeti-ma ca am alias doar pentru F12 (autokick 0/1).
EvoSys Addicted
Post Reply