nu stiu daca am postat unde trebuie ,daca nu ma scuzati
Mi-am facut ieri cont pe geronimo.evosys.ro ca sa imi rezerv numele , mi s-a spus sa bag in consola setinfo _evosys "parola" am incercat si nu a mers, apoi white russian sau hale mi-au spus sa incerc cu admin_login nici asa nu mi-a mers am intrat cu nick-ul Fresh^_^ si mi-a mers dar cand mi-am schimbat numele in Fresh m-a dat afara cik numele e rezervat, in orice caz contu de pe geronimo mi l-am confirmat nu este problema.
Oare de ce nu imi merge?:)
Problema!
Moderator: Moderators
Forum rules
Sunteţi rugaţi să oferiţi cât mai multe amănunte referitoare la problema găsită.
Sunteţi rugaţi să oferiţi cât mai multe amănunte referitoare la problema găsită.
Re: Problema!
Aceasta reclamatie a fost inregistrata cu ID-ul: iKHqU0HPVv9iPq2PsYr2SfoZv
Esti rugat sa folosesti ID-ul unic sub care a fost inregistrata aceasta reclamatie, in orice referire ulterioara via email.
Multumim pentru contributie mintas !
Esti rugat sa folosesti ID-ul unic sub care a fost inregistrata aceasta reclamatie, in orice referire ulterioara via email.
Multumim pentru contributie mintas !
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
am incercat tot pe acolo, doar daca scriu setinfo rate 0 atunci ma pot conecta cu ping mare , ma disconnectez si nu merge din nou:|
Am avut si eu problema asta. Trebuie sa stergi ceva setari din 'setinfo' si sa-l refaci. Charliee stie mai bine pentru ca la el am apelat.
Paradox lexical:
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
Propozitia urmatoare este adevarata. Propozitia anterioara este falsa.
multumesc vim si opyum,problem solved, puteti inchide topicu
Moderator message:
Ai un buton mic si verde langa post
-> Use it!