Script. Need help quickly !

Probleme? Aici le gasiţi soluţiile!

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Script. Need help quickly !

Post by DEViANT » 18 Aug 2010, 17:46

Buna,

Am deschis acest topic pentru ca am o mare problema. Deci, sa incep cu inceputul. In Marghita e o echipa de tineri (printre care si eu) care au aplicat un proiect pe un site, iar echipa care iese pe locul I primeste 5.000 de euro. Bun, toate bune si frumoase, dar avem nevoie de multe voturi, asa ca avem un informatician foarte bun care a creeat un script care creeaza/activeaza conturi si da voturi automat. Problema este ca, acel informatician a programat scriptul pe Windows XP cu licenta si nu putea sa il faca pentru Windows 7 pentru ca tot trebuia sa il testeze. Astfel, scriptul nu merge pe Vista sau 7.

Incet, am ajuns la problema in sine. Inainte sa apara Windows 7, foloseam XP. Imi dadea foarte multe erori, deci nu mai folosesc, si nici nu voi mai folosi vreodata XP, ca nu imi merge bine deloc. Problema e ca, majoritatea membrilor din echipa sunt plecati in vacanta, si nu prea mai sunt alti capabili (cu alte cuvinte sunt multi butalai in echipa) sa stie sa dea cateva click-uri. Deci, am luat eu scriptul de la liderul echipei (care acum este la munca in Spania, deci nu poate da voturi cu scriptul).

Sa explic cum functioneaza scriptul : in directorul C trebuie creeat un fisier .txt cu numele iduri.txt pentru a-l recunoaste scriptul. Programul deconecteaza si reconecteaza internetul constant in functie de cate ID-uri pui in fisierul text pana cand voteaza dupa fiecare ID/Cont. La inceput, nu puteam copia/creea niciun fisier in C, deoarece aveam un virus. Bun, am scapat de acel virus cu ajutorul unui tutorial. Nu a mers nici asa. Am incercat sa instalez Virtual Box (un program cu ajutorul caruia instalezi un alt Sistem de Operare pe HDD, caruia ii oferi un anumit spatiu si se comporta ca si cum nu ai avea alt sistem de operare cand il pornesti). Am facut tot, nu mergea nici asa. Folosea reteaua de internet de la 7, deci am creeat si acolo o conexiune la internet, deconectand-o pe cea de pe Windows 7. Nu a mers nici asa.

Intrebarea pentru care mi-am batut atata degetele : daca vreunul de aici poate sa imi recomande un program asemanator cu Virtual Box sau sa imi spuna cum pot modifica scriptul sa mearga pe 7, sau, cum pot instala 2 sisteme de operare intre care sa fac switch la reboot-ul calculatorului. (exact ca si la Macintosh, apesi ALT si iti apare o lista cu sistemele de operare pe care le ai instalate, si selectezi unul, pe care il doresti tu).

Am foarte mare nevoie. Concursul mai tine 10 zile, si inca suntem pe locul 2 la o diferenta considerabila.

Vim, daca stii, te rog sa postezi, am mare nevoie de ajutor. Multumesc anticipat.


PS : site-ul este : Acesta . Nu este nevoie decat sa va faceti cont si sa votati asta : Cupa Interact (Orasul tau -> Voteaza proiectul lunii -> Bifati "Cupa Interact" -> Apasati "Voteaza").

Va multumesc enorm !
Best Regards,

DEViANT @ EvoSys.Ro
EvoSys Addicted
User avatar
Ionea
Junior
Posts: 138
Joined: 09 Oct 2008, 01:05
Location: Cluj 5/7, Beclean 2/7 :D

Re: Script. Need help quickly !

Post by Ionea » 18 Aug 2010, 22:01

Deviant, din cate imi aduc eu aminte, cand eram mai mic si nu stiam nimic, imi instalam diferite windows-uri fara a le sterge pe cele vechi (asta din prostie) dar acum prostia mea s-ar putea sa te ajute ;)) Tot ce iti trebuie este un cd cu windows xp, bagi cd-ul in comp si il instalezi pe o alta partitie (diferita de partitia in care iti este instalat primul windows) dupa care dai reboot iar la pornire te ai de ales ce windows vrei sa pornesti XP sau 7.
Daca cumva gresesc, sa fie cu iertare :)
Image
Cine-i prost de mic, cand ii mare numa se joaca!
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Script. Need help quickly !

Post by vim » 18 Aug 2010, 22:32

virtual machine ce are ?

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
DEViANT
CS Team
Posts: 495
Joined: 19 Jun 2009, 23:52
Location: EvoSys Administration Team

Re: Script. Need help quickly !

Post by DEViANT » 19 Aug 2010, 00:48

Din cate stiu eu, Virtual Machine e identic cu Virtual Box, deci nu ar merge. Cred ca voi folosi ideea cu Dual Boot. (sa instalez XP peste w7).
EvoSys Addicted
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Script. Need help quickly !

Post by vim » 19 Aug 2010, 01:11

DEViANT wrote:Din cate stiu eu, Virtual Machine e identic cu Virtual Box, deci nu ar merge. Cred ca voi folosi ideea cu Dual Boot. (sa instalez XP peste w7).
Faceam referire la termenul virtual machine, nu la un anumit software de virtualizare.

In alta ordine de idei, nu prea exista ceva nu poti sa faci pe un sistem instalat in mod normal si pe unul instalat intr`o masina virtuala. Atata timp cat ai resurse sa rulezi respectiva masina virtuala, restul este distractie.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
User avatar
gore
Incepator
Posts: 45
Joined: 08 Aug 2010, 15:17
Location: Pe unde apuc

Re: Script. Need help quickly !

Post by gore » 24 Aug 2010, 21:21

Incearca sa instalezi ubuntu :wink: Si poti face cam orice atunci
In any collection of data, the figure most obviously correct, beyond all need of checking, is the mistake.


Image
Post Reply