cerere Unban

Cereri unban / Propuneri ban.
Cererile de unban se fac în maxim 48 de ore de la primirea banului.

Moderator: Moderators

Post Reply
MuLLeN
Nou Venit
Posts: 9
Joined: 27 Jul 2010, 12:38

cerere Unban

Post by MuLLeN » 29 Jul 2010, 00:08

Salut. Am primit ban miercuri seara pe la 23:11, pentru 10 minute, si nici acum nu pot intra (ora actuala fiind douasprezece si patru minute). stiu ca am fost un dobitoc si ca eu mereu ma contrazic, insist si reactionez de multe ori aiurea, dar nici louie nu cred ca trebuia sa reactioneze chiar asa, si nici macar nu vorbeam cu el, offtopic insa. as vrea sa stiu daca se poate sa primesc unban, ca sa pot juca in continuare. multumesc anticipat :)
User avatar
(sica)
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 854
Joined: 23 Jul 2008, 19:57
Location: Beclean sau Cluj :)

Re: cerere Unban

Post by (sica) » 29 Jul 2010, 00:13

say_team @ nu folosesti decat atunci cand vrei sa anunti un codat, si te-am avertizat, dupa care tu ma iei peste picior, ca oricum voi adminii faceti ce vreti si nu mai stiu eu ce.Prietene, ai umpic gura prea mare, dar cu putina vointa se poate corecta. Incearca sa te conectezi acum , am dat unban, nu stiu de ce nu ti-a expirat dupa 10 minute acel ban !
Image
User avatar
white.russian
Retired - CS Staff Leaders
Posts: 363
Joined: 07 Jan 2010, 22:46

Re: cerere Unban

Post by white.russian » 29 Jul 2010, 00:35

Am mai intalnit problema. Un ban expira dar ai acces atunci cand harta se schimba. Daca tu iei ban in minutul 30:00 al hartii de_inferno, cum ai luat tu (o harta avand 35 de minute), harta se schimba, intra de_aztec, dar cum dupa ce banul expira trebuie sa astepti sa treaca harta, mai stai pe bara inca 35 de minute. E treaba de ghinion mai mult.
[PTB] Transfering vim to the W.R.s
[ERROR!] PTB stuck. No way out.
User avatar
man4pot
Junior
Posts: 116
Joined: 02 Nov 2008, 00:11
Location: Bucuresti

Re: cerere Unban

Post by man4pot » 29 Jul 2010, 02:53

(sica) wrote:say_team @ nu folosesti decat atunci cand vrei sa anunti un codat, si te-am avertizat, dupa care tu ma iei peste picior, ca oricum voi adminii faceti ce vreti si nu mai stiu eu ce.Prietene, ai umpic gura prea mare, dar cu putina vointa se poate corecta. Incearca sa te conectezi acum , am dat unban, nu stiu de ce nu ti-a expirat dupa 10 minute acel ban !

On= Ai in totalitate dreptate Sica, dar eu zic si cred ca trebuie sa fie intelegere din ambele parti, pentru ca nimeni nu este obligat sa revina sau sa plece. Doar ca "cateodata merita mai multa atentie". Eu cred ca nimeni nu este presus, nici adminul nici playerul, mai avem scapari si idioteni, dar cine nu are.

Off= In legatura cu expirarea timpului si eu am patito recent, intradevar nu te poti conecta dupa timpul pentru care esti banat!

Sper ca nu deranjez pe nimeni ca imi exprim si eu parerea. Subliniez ca nu am nimic cu nimeni si totul a fost corect sau nu.
Am simtit doar gustul sa imi exprim cateva cuvinte
User avatar
TINTAX
Junior
Posts: 107
Joined: 05 Nov 2008, 09:29

Re: cerere Unban

Post by TINTAX » 29 Jul 2010, 08:13

Chiar nu pot sa te inteleg Mullen dc continui sa te porti si sa reactionezi in acest fel.Cu putin timp inainte daca nu ma insel...pe aceeasi harta te-am atentionat si eu sa termini si sa-ti vezi doar de jocul tau.Nu stiu de ce e atat de greu sa te conformezi acestui regulament.Poate asta sa-ti fie invatatura de minte pe viitor.


Bafta !
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
MuLLeN
Nou Venit
Posts: 9
Joined: 27 Jul 2010, 12:38

Re:

Post by MuLLeN » 29 Jul 2010, 22:08

da tintax, o sa fac tot posibilul sa ma controlez, chiar cred ca acest server ma poate ajuta, prin regulile lui care imi par aplicate in mod exagerat uneori, sa ma controlez. sunt constient ca sunt prea energic uneori si ca reactionez complet gresit, si ca voi aplicati doar regulamentul, dar atunci pe moment ma ia valu, si ma opresc cam greu.
Sica, eu nu am zis ca faceti mereu ce vreti, am zis ca mereu aveti dreptate. imi pare a fi o diferenta destul de mare. iar daca stiam ca esti tu, lasam ciocu mic din prima, pentru ca te respect ca admin:)
Post Reply