Am propus si eu acest plugin.

Cred ca exagerati si inca foarte mult...
Cazurile in care jucatorii au ramasi ultimii,care nu au nicio vina ca bomba e "pe casa" sau care din cauza unor jucatori care au pierut timpul cu bomba in spate,primesc slay,sunt extrem de rare.
Am jucat destul de mult pe servere cu acest plugin si va rog sa ma credeti ca 99% slayul il primeau doar jucatorii "vinovati".
Chiar si pe serverul nostru acele cazuri se intampla foarte rar.
Este de datoria adminilor sa se asigure ca jocul decurge in conditii normale.
Luam cazul ct-erilor care nu dau defuse,eu oricum dau slay daca fricosii raman in viata pentru ca si-au protejat arma lor de fragari(awp) sau simuleaza lupta cu adversari virtuali jucand teatru numai pentru a nu ajunge la bomba,respectiv sa incerce sa dezamorseze.In cazul lor, rareori scapa fara slay,cel putin din partea mea.
Nu uitati ca aveti doua minute pentru a indeplini ceritele acestui joc(tero-planteaza/ct dezamorseaza).Doua minute pentru a castiga runda cu orice pret sau sa mori incercand.
Chiar daca atunci cand am propus acest plugin nu s-a acceptat,eu ma multumesc ca am comanda de slayteam/slay.Oricum pe acest server se da slay pentru timp expirat(ct/tero) si pentru pierdut timpul cu bomba in spate.Oricum eu nu iert pe nimeni, decat cazurlie enumerate de voi(1%).
Spunea marele camper ca "rolul adminilor care mai e?" Daca este acceptat pluginul,cazurile in care camperii si actorii fac reclamatii nefondate pe forum,vor fi zero.Pe de alta parte fiecare jucator isi va da seama ca oricat ar juca teatru trebuie sa gaseasca o solutie pentru a castiga runda,pentru ca e inevitabil sa nu primesti slay.Cum spuneam doua minute este de ajuns pentru plantat,respectiv 30 de secunde pentru dezamorsat.
Eu chiar as merge mai departe si as propune un plugin care da slay teroristilor care raman in baza mai mult de un minut.
In concluzie,cu sau fara plugin veti primi slay daca nu ati pus sau dezamorsat bomba.Asa ca era mai simplu cu un plugin care va invata sa jucati counter-strike in echipa.