reclamatie drink vodka

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
User avatar
Zara
Incepator
Posts: 73
Joined: 09 Jul 2010, 00:25

reclamatie drink vodka

Post by Zara » 09 Jul 2010, 00:47

intotdeauna am avut probleme cu drink vodka si nu numai eu.nu comunica efectiv cu jucatorii. primesc slap-uri cand sunt in timpul "macelului" , slay cand mai sunt 20 de secunde ramase de mers la BMB si nu numai eu, am observat asta si la alti player-i [Cretu', pe Dust2 erau 3 CTS si doar un tero, unul dintre cts l-a omorat pe tero si a inceput sa faca bmb[a facut defuse], iar Cretu' nu mai avea sens sa vina la BMB, daca era cineva sa o faca[era in partea cealalta de mapa] care il intrebau frumos " pentru ce am primit slay? " iar drink, necomunicand nimic sau asa, i-a dat gag.

astazi pe la 00 : 10, eram pe westwood, bomba era pusa, eram ramas singur Cts[in camera de langa] si erau 4 Tero.[aveam peste 20 de secunde timp pentru a dezamorsa BMB] m-am uitat pe fereastra si-l vad pe un T ca se indreapta spre scara si nu ma duc dupa el, vreau sa merg roata. cand sa merg spre usa, fac 2 pasi si primesc slap de 99DMG,care m-a lasat cu 1HP.. aici am facut o gresala, i-am spus "esti amuzant" ca apoi sa primesc inca un slap de 99 DMG =>slay..
DrinK*VoDkA
Incepator
Posts: 61
Joined: 09 Mar 2008, 00:02

Re: reclamatie drink vodka

Post by DrinK*VoDkA » 09 Jul 2010, 05:19

Hai sa facem reclamatii ca primim slapuri acum si dupa comentam in loc sa mergem dupa bomba.Slapul l-ai primit pentru ca a fost a 2 a oara consecutiv cand ramaneai ultimul si nu incercai sa te duci spre bomba ci asteptai sa mai faci cateva fraguri,totusi am tinut cont ca esti un jucator care nu campeaza in general si nu ti-am dat slay.Dar se vede ca mai bine primeai slay.Am atentionat de foarte multe ori "bomba bomba bomba"cu admin say si pe chat.
In momentul in care dupa 10 secunde de cand s-a plantat bomba tu esti fix in acelasi loc si nu dai semne ca ai vrea sa te misti,imi pare rau,nu e vina mea ca primesti slap sau slay.Probleme ai tu,nu altii,nu mai incerca sa-mi cauzezi probleme,nu are nimeni nicio problema cu mine ,vezi de jocul tau,joaca corect ,nu campa si nu va avea nimeni nimic cu tine.Daca vei mai avea alte tentative sa imi creezi o imagine proasta sau sa insinuezi ca altcineva ar avea probleme din cauza mea,vom discuta altfel.Daca cineva avea probleme,ma anunta sau face reclamatie.Din partea mea poti sa te iei de mana cu Dotcom sa va puneti in fundul bazei de la tero si sa asteptati pana se termina runda. :naughty:
User avatar
Zara
Incepator
Posts: 73
Joined: 09 Jul 2010, 00:25

Re: reclamatie drink vodka

Post by Zara » 09 Jul 2010, 15:25

hai ma sa fim seriosi, campam . unde campam ca erau 6 afara. iesam muream din prima, macar mai aveam o sansa
whatever, dar era necesar sa dai slap de 99DMG sa ma lasi cu 1hp? . eu nu cred, daca nu muream primeam slay la sfarsitul rundei
Si lasa drink, nu mai fa pe nevinovatu' ca serios ca nu merge :)

ma desteptule, tu vorbesti ? cand era pusa bomba si nici macar intentie de defuse n-aveai. tu? tu? care dupa fiecare round scri /rank ..?
DrinK*VoDkA
Incepator
Posts: 61
Joined: 09 Mar 2008, 00:02

Re: reclamatie drink vodka

Post by DrinK*VoDkA » 09 Jul 2010, 21:52

Din partea mea ai ban.Bafta.O zi-2 pauza sa te linistesti si sa vorbesti respectuos.Topic closed pls.

-- Fri Jul 09, 2010 8:52 pm --

Si uite-te cate active bomb running am si dupa spune-ti parerea in legatura cu asta.
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: reclamatie drink vodka

Post by vim » 09 Jul 2010, 22:14

@DrinK*VoDkA nu dai ban pe server pentru ca ti sa atras atentia pe forum (chiar daca metoda a lasat de dorit). Forum`ul este separat de server si chiar si aici exista persoane care pot lua masuri impotriva celor care intrec masura ; dar nu esti tu in masura sa faci asta.

Toata lumea stie ca iti place sa campezi. Nu e un secret pentru nimeni. Daca iti este pus la indoiala talentul la diferite jocuri, nu trebuie sa dai cu banuri in stanga si in dreapta. Nu esti cel mai bun jucator de pe server si nici cel mai bun admin. Incearca sa te impaci cu ideea.

Tinand cont ca accesul care il aveai ti`a fost redat de proba, dupa toate boacanele care le`ai mai facut si tinand cont de faptul ca acest ban a fost unul fara motiv si doar din razbunare si prin care ai vrut sa arati ca tu esti seful, accesul ti`a fost sters definitiv.

Mi`a facut placere pentru colaborare.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
Locked