Concurs cu premii de la Cooler Master

Ştiri şi noutăţi din domeniul IT.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
TINTAX
Junior
Posts: 107
Joined: 05 Nov 2008, 09:29

Concurs cu premii de la Cooler Master

Post by TINTAX » 07 Jul 2010, 10:03

Image Image
Cei de la Cooler Master au decis sa organizeze un concurs, in perioada 1 – 31 august 2010, pt promovarea sursele nou aparute din seria Silent Pro Gold, cu o eficienta electrica certificata 80+ Gold .La acest concurs se poate participa in doua feluri diferite:

1. Daca avem deja o sursa cumparata din aceasta gama indiferent de puterea sa.Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codul de pe sursa si puteti castiga : carcasa HAF X aurie + cooler V6GT + placa video GeForce GTX 480 + medalion de aur, sau trei monede de aur + cooler V6GT, sau zece flash drive-uri de 8 GB sub forma de lingou de aur.
2. Daca totusi nu aveti o sursa din aceasta gama, tot putem participa, insa pt alte premii. Si de aceasta data va inscrieti cu o poza (proprie sau a unui prieten) pe care o auriti pe site-ul aferent. De data aceasta puteti castiga: carcasa HAF X aurie + cooler V6 + SSD de 64 GB + medalion de aur, sau trei monede de aur + cooler V6, sau 30 de flash drive-uri de 4 GB sub forma de lingou de aur.

Pentru cei dintre voi care nu stiu , sursele din seria Silent Pro Gold au puteri intre 600 W si 1200 W, cu transformatoare hibride si garantie de cinci ani. Ofera protectie maxima pentru aproximativ orice scapare electrica posibila, si sunt racite de cate un ventilator de dimensiuni mari 120 mm (pana la modelul de 900 W inclusiv) sau 135 mm (pentru 1000 W si respectiv 1200 W).
Preturile surselor variaza in functie de puterea lor de la 100Euro - 600W si ajungand pana la 210Euro cea de 1200W. Am mai scris nu de foarte mult timp un articol despre surse de la Corsair si dupa cum puteti bine vedea cele de la Cooler Master sunt ceva mai ieftine :D

Pagina unde va puteti inscrie codul de pe sursa in concurs este acesta :
- http://gold.coolermaster.com/

Mai multe informatii si poze despre aceste surse puteti gasii aici :
- http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6663

Bafta tuturor !
In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe
Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil!
Post Reply