Nu esti primul care se plange de asta, drept urmare acele sunete au fost dezactivate incepand de aseara.mtF.Amin wrote:Sunetele astea m-au determinat sa renunt la casti in timpul jocului. Pur si simplu nu mai are acelasi farmec jocul cand iti urla in ureche performantele dobandite de toti. Inclusiv headshot-urile.white.russian wrote: Multi-kill! Multi-kill! Killing spree! Unstoppable!
Server de 22 VS server de 32. Tu ce preferi?(si de ce? )
Moderator: Moderators
Re: Server de 22 VS server de 32. Tu ce preferi?(si de c
Code: Select all
[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
Sincer, dintre aceste 2 optiuni aleg varianta cu 22 de jucatori (desi am votat-o din greseala pe cealalta =)) ). 32 de jucatori e prea mult si trebuie sa alegi metoda "Rambo" si sa lasi strategia deoparte.
Un server de 26 - 28 jucatori ar fi ideal.
Un server de 26 - 28 jucatori ar fi ideal.
EvoSys Addicted
22! Multe dintre motivele pentru care am ales varianta asta se regasesc si in posturile anterioare, dar amintesc si eu: "macelul" care strica jocul, lagul si nu in ultimul rand hartile (nu toate fiind tocmai potrivite).
In 22, trebuie sa joci mai "cu cap" decat in varianta cu 32, in care iei o arma la intamplare si unu tot omori, ca-i plina harta.
In 22, trebuie sa joci mai "cu cap" decat in varianta cu 32, in care iei o arma la intamplare si unu tot omori, ca-i plina harta.
Am votat 1.Se joaca mai cu talent pe 22 decat pe ce`l de 32.
In any collection of data, the figure most obviously correct, beyond all need of checking, is the mistake.

am votat server de 22 ....
ideal ar fi 24 dar cu 4sloturi hidden pentru admini ...
umblu des pe alte servere si cele de 32 sunt special facute pentru fragarii inraiti ... o iei pe laica ... (5.1) ai 100 gloante si ciurui tot ce misca pereti tot ... e ratele si vanatorii ...
cel mai bun e serverul acesta asa mai mic pentru ca totusi strategia de joc inca se mai poate aplica ...
deci orice ati face si orice ati facut pana acum cu acest server a fost ceva minunat ... ma simt excelent de fiecare data cand intru pe el .... liniste ... codati aproape inexistenti ... harti frumoase ... lag foarte redus ... admini disciplinati si respectabili ... si mai ales linistea pe server (sunetele multi kill .... killing spree.. etc scoase :X mai mare bucuria sa te joci ... auzi si musca)
deci baietii mei mult succes in continuare ... tineti-o tot asa ... caci ce face-ti o face-ti foarte bine...
Respectele mele
Athlon
ideal ar fi 24 dar cu 4sloturi hidden pentru admini ...
umblu des pe alte servere si cele de 32 sunt special facute pentru fragarii inraiti ... o iei pe laica ... (5.1) ai 100 gloante si ciurui tot ce misca pereti tot ... e ratele si vanatorii ...
cel mai bun e serverul acesta asa mai mic pentru ca totusi strategia de joc inca se mai poate aplica ...
deci orice ati face si orice ati facut pana acum cu acest server a fost ceva minunat ... ma simt excelent de fiecare data cand intru pe el .... liniste ... codati aproape inexistenti ... harti frumoase ... lag foarte redus ... admini disciplinati si respectabili ... si mai ales linistea pe server (sunetele multi kill .... killing spree.. etc scoase :X mai mare bucuria sa te joci ... auzi si musca)
deci baietii mei mult succes in continuare ... tineti-o tot asa ... caci ce face-ti o face-ti foarte bine...
Respectele mele
Athlon
Live Free..... Die Hard... Be a Pro