Ban din burtă

Nenea, Gigel mi-a furat lopoţica !

Moderator: Moderators

Locked
rzer!
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 29 Jun 2010, 00:42

Ban din burtă

Post by rzer! » 29 Jun 2010, 00:58

Mă numesc Andrei, nick rzer!, fost jucător PGL, sez. 19, D1, activez ASL unde sunt şi parte din staff al forumului, mă rog, este irelevant "palmaresul" meu, la fel ca şi vârsta mea sau orice alt detaliu.
Bănuiesc că această tehnică de "ban aiurea" este recomandată pentru creşterea userilor pe forum, în special a userilor ca mine, care chiar dacă joacă 5 minute toată viaţa lor pe acel server, vor dreptate şi nu ezită să o ceară.
Aşadar, vin cu această plângere împotriva adminului white.russian, care m-a banat pentru motivul "aim", astăzi, 29 iunie 2010 (Fac o paranteză să le zic la mulţi ani tuturor celor cu numele de Petre, Pavel, Paul etc.) ora 00:36. Banul este permanent, irevocabil.
Amicul meu rus.alb, pentru motivul "aim" nu se banează. Niciodată. Aimul este o atribuţie a unui jucător de FPS (First Person Shooter) şi a unui Shooter în general, prin "aim" se înţelege accuracy-ul (acurateţea, ţintirea, cum vrei să-i spui) unui gamer.
Dacă însă ai folosit termenul "aim" pentru "aimbot cheat", te anunţ că reprezintă cu totul şi cu totul altceva. Totuşi, dacă banul a fost pentru coduri / cheats etc., atunci te rog să pui demo-ul în care se vede că aveam "aimbot", şi dacă acel demo este veridic, promit să-l afişez pe forumul ligii ASL, de unde mă voi retrage, pentru a-mi păta onoarea (ceea ce e imposibil, pentru că demo-ul nu este veridic, dacă există). Însă pot paria că nici măcar n-ai făcut demo, darămite să mai fie şi vreun "aimbot" în el. Dacă scorul de 10-1 reprezintă un motiv bun de ban, eu mă las de cs.
Vă rog să trataţi acest subiect cu aceeaşi seriozitate cu care l-am tratat şi eu.
IP: 86.104.254.247
Nick: rzer!
Sancţiunea propusă: remove, tocmai ce dăduse încă 2-3 banuri aiurea înaintea mea, a curăţat serverul de "d-ăştia buni", care erau frăgari sau nu, având scor măricel.
O zi bună şi mulţumiri anticipate
A, da, am şi print, sigur că da, nu arunc vorbe-n vânt:
Image
User avatar
vim
Mini tehnicus
Posts: 2019
Joined: 22 Nov 2007, 20:05

Re: Ban din burtă

Post by vim » 29 Jun 2010, 01:57

Banul a fost dat de mine din greseala. Am copiat ip-ul gresit din consola :(
Eram cu alt nick pentru ca modificasem ceva la server si faceam teste cu fiecare nivel de acces in parte.
rzer! wrote:Sancţiunea propusă: remove, tocmai ce dăduse încă 2-3 banuri aiurea înaintea mea, a curăţat serverul de "d-ăştia buni", care erau frăgari sau nu, având scor măricel.
1. Banurile impartite precum bomboanele la copii, inainte sa il primesti tu au fost date pentru ca respectivii au fugit dupa screenshot.
2. Jucatorii nu pot sa propuna sanctiuni pentru admini. Avem o echipa care se ocupa si de asta.
rzer! wrote:O zi bună
Idem si te mai asteptam pe la noi, chiar daca inceputul nu a fost promitator :)

Banul a fost scos.

Code: Select all

[root@gw-03 ~]# man woman
Segmentation Fault (core dumped)
I retired from here
rzer!
Nou Venit
Posts: 2
Joined: 29 Jun 2010, 00:42

Re: Ban din burtă

Post by rzer! » 29 Jun 2010, 14:10

Mulţumesc oricum pentru înţelegere
Puteţi închide threadul.
Locked